Bereikbaarheid via telefoon / email
Aanbod van sprekers
Toegevoegde waarde

bibliotheek Heerenveen

Prima. Er wordt met je meegedacht, komt met ideeen, er wordt goed geluisterd en komt met alternatieven. Vooraf en nadien wordt contact opgenomen of alles naar wens verloopt/verlopen is, of dat men... Prima. Er wordt met je meegedacht, komt met ideeen, er wordt goed geluisterd en komt met alternatieven. Vooraf en nadien wordt contact opgenomen of alles naar wens verloopt/verlopen is, of dat men nog iets kan betekenen.

Via internet

Dag1

Supergoed! Fijn contact en denken mee.

Vorige werkgever

Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

Heel tevreden. Hele duidelijke communicatie. Bij afwezigheid worden spullen overgedragen. Snelle acties, snelle reacties.

Waar ken je ons van?

Dit is mijn persoonlijke eerste ervaring, door de inzet van Danny Mekic

Hogeschool Tio

Goed. Ze houden zich aan afspraken en koppelen veelal goed terug.

Waar ken je ons van?

van eerdere evenementen en via internet

EY

Goed!

internet

MYbusinessmedia

Professioneel bedrijf, goede communicatie en groot aanbod van sprekers.

Waar ken je ons van?

Eerdere boekingen maar in eerste instantie via Google.

HAK B.V.

Prettig, vriendelijk, proactief, snel, flexibel.....een aantal kernwoorden die goed bij de dames van het Sprekershuys passen. Zij hebben mij goed geholpen bij het op korte termijn inzetten van Ali B... Prettig, vriendelijk, proactief, snel, flexibel.....een aantal kernwoorden die goed bij de dames van het Sprekershuys passen. Zij hebben mij goed geholpen bij het op korte termijn inzetten van Ali B als spreker tijdens een personeelsbijeenkomst. Ali B is een aanrader overigens. Van management tot fabrieksvloer alleen maar zeer positieve reacties.

via Google

X

Ik ben erg tevreden over het Sprekershuys. Zij hebben ons goed geholpen bij het vinden van een passende dagvoorzitter voor ons symposium. De samenwerking met het Sprekershuys is goed verlopen.

Internet

Jong Achmea

Zeer goede ervaring met het Sprekershuys, en meer specifiek met Anouk Bienefelt. Ze heeft met ons meegedacht in onze wensen en was helder in haar communicatie.

Simian

Doen wat ze beloven. Verbinden!