Beetje jammer dat alle stukken achteraf werden toegezonden. Locatie prima, eten goed. Handig om vooraf in de brief iets meer over de laptop te vertellen (bijv. dat IE6 niet meer voldoet; voor mensen...Beetje jammer dat alle stukken achteraf werden toegezonden. Locatie prima, eten goed. Handig om vooraf in de brief iets meer over de laptop te vertellen (bijv. dat IE6 niet meer voldoet; voor mensen zoalsik spreekt dat niet vanzelf). Docent iemand die echt helemaal gaat voor social media. En die je wel met argumenten probeert te overtuigen om ook social media te gaan gebruiken. Maar het blijft desondanks niet mijn ding.
Remko
Goede cursus om, met het oog op marketing, snel inzicht te krijgen in Social Media mogelijkheden. Vids die bijblijven (Mini case, KLM). Enthousiaste trainer die goed en sympathiek kennis weet over...Goede cursus om, met het oog op marketing, snel inzicht te krijgen in Social Media mogelijkheden. Vids die bijblijven (Mini case, KLM). Enthousiaste trainer die goed en sympathiek kennis weet over te brengen.
Petra
Goede cursus voor beginners. Het is een snelle introductie, verwacht dus niet teveel diepgang. Je krijgt wel een goed overzicht van de vele soorten social media en de mogelijkheden die zij bieden....Goede cursus voor beginners. Het is een snelle introductie, verwacht dus niet teveel diepgang. Je krijgt wel een goed overzicht van de vele soorten social media en de mogelijkheden die zij bieden. Bij mijzelf is de drempel om ermee aan de slag te gaan aanzienlijk verlaagd. Jammer dat er in verhouding weinig tijd over was voor het praktijkgedeelte (aanmaken van accounts e.d.), daar had ik meer van verwacht. Anderzijds had ik de creatieve filmpjes en voorbeelden van ludieke acties niet willen missen - heel inspirerend, want daardoor zag ik ineens veel beter wat je er als bedrijf allemaal mee kunt. Stephan Stegeman is een enthousiaste docent, met een aanstekelijke passie voor de nieuwe media. Nog een voordeel van deze cursus: je krijgt na afloop het Handboek Nieuwe Media mee.
yvon haagsma
Had graag wel wat documentatie meegekregen zodat alles wat werd behandeld nog eens terug te lezen is. Met name al die site's
De locatie kon men niets aan doen, dat hadden we zelf geregeld.
Sandy Moorhoff
Ik was een leek op het gebied van social media, zelfs een anti-gebruiker. Ik had een facebook account, maar deed er niets mee. Inmiddels ben ik op de hoogte (voor zover de ontwikkelingen zijn) van...Ik was een leek op het gebied van social media, zelfs een anti-gebruiker. Ik had een facebook account, maar deed er niets mee. Inmiddels ben ik op de hoogte (voor zover de ontwikkelingen zijn) van het nut van social media en ik zie de voordelen. En ja, mijn facebook pagina is wat gevulder!
Ellen Abbes
Voorafgaand aan de training niet echt een idee wat er met een training over Soc. Media geleerd kon worden. Ervaring: de opbouw van de training was op zo een manier dat een duidelijker beeld werd...Voorafgaand aan de training niet echt een idee wat er met een training over Soc. Media geleerd kon worden. Ervaring: de opbouw van de training was op zo een manier dat een duidelijker beeld werd verkregen van wat Soc. Media inhoudt, voor het werk kan betekenen en wat je er privé mee kan doen. Gelijk een g-mail adres aangemaakt en wellicht volgen nog andere Soc. M. mogelijkheden. Yammer aangemaakt en in afwachting of vanuit het MT ook pos. naar Yammer wordt gekeken. Leuke, leerzame training met een trainer die zich goed kon inleven in de groep medewerkers die de training volgde.
Margery Bron
Ik heb de social media training gevolgd bij SRM Aktriviteiten. Ik had voornamelijk interesse in het Twitter proces en ben van plan deze ook te gaan gebruiken.
Angela Bruijs
Goede Social Media introductie training. 'Heb een goed beeld gekregen van de Social Media mogelijkheden in het algemeen en de mogelijkheden voor ons bedrijf in het bijzonder. Nu is het aan ons om te...Goede Social Media introductie training. 'Heb een goed beeld gekregen van de Social Media mogelijkheden in het algemeen en de mogelijkheden voor ons bedrijf in het bijzonder. Nu is het aan ons om te kijken wat we hoe in kunnen/zullen zetten voor ons bedrijf.
Fien
The monday after het Do it! weekend en ik ben er nog vol van.
Bij thuiskomst zaterdagmiddag was ik helemaal leeg, maar ook voldaan. Het afgelopen weekend heb ik geleerd om analytisch,...The monday after het Do it! weekend en ik ben er nog vol van.
Bij thuiskomst zaterdagmiddag was ik helemaal leeg, maar ook voldaan. Het afgelopen weekend heb ik geleerd om analytisch, conceptueel en out of the box te denken. Jullie hebben mij uitgedaagd, geconfronteerd, geprikkeld en gemotiveerd om me o.a. niet alleen af te vragen ‘waarom?’, maar ook ‘waarom niet?’. Het werken in groepen en de interactie met de medecursisten werkte stimulerend en een enkele keer ook frustrerend, maar ach dat houdt mij scherp.
Vanmorgen vertelde ik op m’n werk enthousiast over het afgelopen weekend en ik merkte dat ik weer ‘de geest’ had. Ik was m’n ‘mojo’ kwijt voor wat betreft het schrijven van m’n communicatieplan en zag het echt niet meer zitten, maar dankzij dit weekend heb ik ‘m weer terug.
Odile en Gonda, ik wil jullie nogmaals danken voor jullie coaching, hulp en de energie die het me heeft gegeven.
Barbara
Een brede, gevarieerde, professionele opleiding met inspirerende docenten uit de praktijk. Het heeft mij inzicht gegeven hoe communicatie op strategisch niveau toe te passen. De opleiding heeft een...Een brede, gevarieerde, professionele opleiding met inspirerende docenten uit de praktijk. Het heeft mij inzicht gegeven hoe communicatie op strategisch niveau toe te passen. De opleiding heeft een afwisselend lesprogramma waarbij naast inhoudelijke verdieping ook competenties en vaardigheden geoefend worden. In het laatste Do-It Weekend wordt gewerkt met een live case. De opleiding gaf mij uitdaging en ik vond het plezierig om met mede collega's te praten over het communicatievak. Als je toe bent aan verdieping in het vak dan is deze opleiding echt een aanrader.