SRM

1998 beoordelingen

1998 Reviews

Het niveau van de trainers was divers (3 dagen, 3 verschillende trainers). Ondanks twee keer toesturen van huiswerkopdracht (waar om gevraagd werd door SRM), geen enkele feedback van de docent... Het niveau van de trainers was divers (3 dagen, 3 verschillende trainers). Ondanks twee keer toesturen van huiswerkopdracht (waar om gevraagd werd door SRM), geen enkele feedback van de docent hierop ontvangen. Voor webcopy vond ik het geen nuttige training.

Marco Franssen

Beetje rommelig en wat weinig diepgang vond ik deze opleiding hebben eerlijk gezegd. Er komen nog enkele dagen aan dus wellicht verbeterd het iets.

Wat opvalt is dat de inhoud van de...

Wat opvalt is dat de inhoud van de opleiding veel nadruk legt/voortkomt uit offline marketing terwijl ik juist dacht een online marketing opleiding te gaan volgen.

Suzanne Labots

\'Waar ligt jouw directeur wakker van en hoe kan jij, als communicatieadviseur, hem / haar hierin ondersteunen?\' Een centrale vraag tijdens deze opleiding. Een vraag die mijn ogen heeft geopend en... \'Waar ligt jouw directeur wakker van en hoe kan jij, als communicatieadviseur, hem / haar hierin ondersteunen?\' Een centrale vraag tijdens deze opleiding. Een vraag die mijn ogen heeft geopend en mijn functioneren op meer strategisch niveau heeft gebracht.

De opleiding voor senior communicatieadviseur is een pittige investering in tijd, in aandacht en in discipline. Maar, het is het zeker waard. Het is namelijk een vruchtbare investering in jezelf. Doordat de lessen worden gegeven door verschillende docenten (ieder gespecialiseerd in desbetreffend vakgebied), zijn deze afwisselend praktisch en theoretisch. De Do It weekenden steken er voor mij met kop en schouders boven uit. Wat een dynamiek, wat een ervaring, wat een toepassing van theorie in praktijk. Dit laatste geldt met name voor het live case weekend.

Niet alleen op mijn vakgebied heb ik veel geleerd, ook op persoonlijk gebied heb ik in deze zes maanden een ontwikkeling doorgemaakt . Als communicatieadviseur moet je weten waar jouw toegevoegde waarde ligt, waar jij sterk in bent en waar je jezelf nog in kan ontwikkelen. Soms confronterend, maar veelal enorm leerzaam.

Kortom, ik kan iedereen deze opleiding aanraden. Maak hiervoor dan wel tijd vrij.

J. Roskam

Ik zou niet kunnen bedenken waar SRM meer had kunnen doen om mij beter voor te bereiden op het NIMA B1-B2 examen. Alle stof is doorgenome1n, in praktijk gebracht, samen met zeer praktijkgerichte... Ik zou niet kunnen bedenken waar SRM meer had kunnen doen om mij beter voor te bereiden op het NIMA B1-B2 examen. Alle stof is doorgenome1n, in praktijk gebracht, samen met zeer praktijkgerichte docenten. Daarnaast blijt het halen van het NIMA-diploma een deel 'geluk', heb je een examen-case die je niet aanspreekt dan is het lastig; en er zit veel verschil in de cases. Kort gezegd; SRM is een uitstekend instituut, die door zijn ervaring goed in kan schatten welke theorie belangrijk is en waar dus meer aandacht aan besteed moet worden. Dit, samen met een zeer uitgebreide examenvoorbereiding heeft ervoor gezorgd dat ik beide onderdelen in 1x heb behaald.

Janis Cairo

De cursus heeft niet perse veel bijgedragen aan mijn dagelijkse werkzaamheden maar was goed om ervaringen uit te wisselen en daar van te leren.

Ik heb deze opleiding op een haar na afgerond (het schriftelijke en mondelinge examen staan nog voor mijn deur). Zeven maanden geleden was mijn doel om mijn kennis van het communicatievak te... Ik heb deze opleiding op een haar na afgerond (het schriftelijke en mondelinge examen staan nog voor mijn deur). Zeven maanden geleden was mijn doel om mijn kennis van het communicatievak te verdiepen en mijzelf naar een strategisch niveau te tillen. Die doelen zijn bereikt.

De opleiding is zeer pragmatisch ingestoken. De theorie uit de boeken komt tot leven in de vele praktijkvoorbeelden en opdrachten tijdens de bijeenkomsten. Tevens wordt genoeg aandacht besteed aan vaardigheden en competenties (o.a. adviesvaardigheden, mediatraining) waarbij je soms flink in je eigen spiegel moet kijken, maar daar steek je uiteraard het meeste van op.

De opbouw van de opleiding vind ik erg goed. Veel verschillende onderwerpen komen in de eerste maanden aan bod, die alle samen komen in het afsluitende Do-it-weekend waarin gewerkt wordt aan een live case. Ook de notitie die je moet schrijven en het studeren voor het examen maken dat alle stof ´op zijn plek´ valt.

Het is een intensieve opleiding, maar in een overzichtelijke tijdspanne (in mijn geval van oktober tot april) wat maakt dat het ´goed te doen is´.

Al met al heb ik een positieve indruk van deze opleiding.

Stieneke van Overhagen

Er worden heel veel kleine en handige tips gegeven hoe je je eigen emailmarketing kan verbeteren. Daarbij word je eigen case behandeld.
Goede afwisseling van online en de bijeenkomsten!

Janine Bekker

De cursus Emailmarketing bij SRM was zeer geslaagd. Hoewel het online deel van de training erg Amerikaans was werd dit ruimschoots goedgemaakt tijdens de 2 Do It! Sessies. Tijdens de Do It's werden... De cursus Emailmarketing bij SRM was zeer geslaagd. Hoewel het online deel van de training erg Amerikaans was werd dit ruimschoots goedgemaakt tijdens de 2 Do It! Sessies. Tijdens de Do It's werden eigen ingebrachte cases behandeld waardoor de theorie direct toepasbaar werd. Heerlijk concreet! Kortom: erg zinvol!

Erwin Bloys van Treslong

"Alles wat je nodig hebt om als adviseur een volwaardig gesprekspartner te worden van het management. SRM geeft je de juiste munitie in handen om je input werkelijk accountable te maken. En het... "Alles wat je nodig hebt om als adviseur een volwaardig gesprekspartner te worden van het management. SRM geeft je de juiste munitie in handen om je input werkelijk accountable te maken. En het mooie is: ons vak is echt geen gebakken lucht, maar een ambacht!"

Erik Ulrich (Vodafone)

Nima C diploma binnen de voorgeschreven tijd gehaald met dank aan een uitstekende (SRM) begeleiding, prikkelende sessies, uitwisselingen met mede cursisten / professionals en goede verhoudingen in... Nima C diploma binnen de voorgeschreven tijd gehaald met dank aan een uitstekende (SRM) begeleiding, prikkelende sessies, uitwisselingen met mede cursisten / professionals en goede verhoudingen in termen van theorie en praktijk. Een absolute aanrader indien je je loopbaan wilt verrijken met een ervaring op niveau.