SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Jurrien

Super goede docent, rustig gestructureerd, inhoudelijk en goede feedback. De leeromgeving, i.e. geluid, was niet altijd goed.

Sandra

Interessante inhoud met praktische tips om meteen mee aan de slag te kunnen.
Interessante inhoud met praktische tips om meteen mee aan de slag te kunnen.
Helaas ontvingen we vooraf een ander lesboek dan dat de docent had geschreven en dus ook zijn masterclass op had gebaseerd.

Oscar

Goede uitleg, duidelijke sheets, cursus boek handig als naslag werk, Kan zeker verder met deze cursus,

Ik vond de training heel waardevol, terwijl ik van tevoren ook aarzelde omdat ik niet wist hoeveel overlap er zou zijn met de kennis en ervaring die ik al had. Die aarzeling was niet nodig, want ook... Ik vond de training heel waardevol, terwijl ik van tevoren ook aarzelde omdat ik niet wist hoeveel overlap er zou zijn met de kennis en ervaring die ik al had. Die aarzeling was niet nodig, want ook al was er ook wat overlap; ik heb enorm veel geleerd. Heel nuttig om weer eens diep de literatuur en de modellen in te duiken en die met de docent en de mede-studenten te bespreken.

Het samenwerken in de Virtual Classroom en elkaars cases bespreken was heel interessant en maakte de literatuur concreet. Ik zit vol nieuwe kennis, inspiratie en inzichten en deze masterclass heeft er zeker voor gezorgd dat ik mijn vak met nog meer waarde kan uitoefenen.

Het enige minpunt vond ik dat de online leeromgeving met Chrome het beste werkte, een browser die door bijvoorbeeld Bits of Freedom wordt afgeraden vanwege privacy en die ik ook niet gebruik. Gelukkig ging het wel met Firefox, maar ik kon daardoor geen foto van mezelf maakte, waardoor mensen alleen de standaard silhouettekening zagen. Het zou mooi zijn als de ontwikkelaars van de leeromgeving Chrome niet als standaard nemen. Verder werkte de leeromgeving heel goed.

Ontzettend goede en inspirerende docent. De online leeromgeving heeft in de praktijk te veel storingen; wel heeft het mooie functies.

Danny

Veel van opgestoken. Vanuit de juiste theorie kan ik sneller en beter tot de juiste inzichten komen bij klantvraagstukken. Fijne, rustige docent ook. Online leeromgeving is dik in orde als je er... Veel van opgestoken. Vanuit de juiste theorie kan ik sneller en beter tot de juiste inzichten komen bij klantvraagstukken. Fijne, rustige docent ook. Online leeromgeving is dik in orde als je er eenmaal aan gewend bent.

Overall: aanrader