Voor mij een leuke opfriscursus geweest met veel diversiteit in opdrachten. Eerst de basis op orde (doelgroep, persona's, customer journey's) en daarna de creativiteit opzoeken in content.
Deze training is een goede kennismaking met SEO en SEA. Je krijgt de basis mee, waar je dan zelf verder mee aan de slag kunt.
Inge
De training was zeer interessant. De topics speelde in op recente gebeurtenissen en er waren veel voorbeelden. De opdracht over de customer journey was op het begin nog niet helemaal duidelijk. Het...De training was zeer interessant. De topics speelde in op recente gebeurtenissen en er waren veel voorbeelden. De opdracht over de customer journey was op het begin nog niet helemaal duidelijk. Het zou fijn zijn geweest als we eerst een aantal cases hadden besproken en daarna zelf het de slag waren gegaan. De andere opdrachten waren duidelijker. Ik heb een goed beeld gekregen wat momenteel belangrijk is voor digital marketing. De training heeft voldaan aan mijn verwachtingen.
Mooie handvatten om professioneel onderbouwing te geven aan onderbuikgevoel. Ook een energieke opfrissing van kennis en nieuwe ontwikkelingen. Zeer waardevol.
Lesinhoud en materiaal goed. Docent is vakbekwaam. Heb een goed beeld gekregen van wat interne communicatie behelst.
Mark
Fijne masterclass met inhoudelijk een goed en duidelijk verhaal in een korte periode.
Heldere lesinhoud, praktisch toe te passen. Online training is intensief, maar wel effectief vind ik. Naar mijn idee word je minder afgeleid en kun je dieper met elkaar in gesprek gaan over een...Heldere lesinhoud, praktisch toe te passen. Online training is intensief, maar wel effectief vind ik. Naar mijn idee word je minder afgeleid en kun je dieper met elkaar in gesprek gaan over een bepaald onderwerp. Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren!
Randy
Tweemaal ervaring opgedaan met virtual classrooms van 09.30 uur tot 16.30. Persoonlijk was dit voor mij te lang om de aandacht erbij te houden, voorkeur voor 1/2 dagen.
Koen
Had de beste SRM trainer tot nu toe! Hij gaf energie door ernst, humor en de juiste dynamiek te combineren. Applaus!
Leuke, up speed cursus. Veel inhoudelijk lesmateriaal wat de ooit geleerde stof weer eens goed opfriste.