SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Delen van de lesstof was toepasbaar in mijn werk. Er ging veel tijd zitten in voorstellen, zowel de eerste maar ook de tweede lesdag.

Barbara

Een groot compliment voor de trainer. Hij wist echt hoe je een online-training moet geven: boeiend, veel interactie. Top!

Heb veel nuttige informatie en tips gehad en functionele oefeningen gedaan.

Shirley

Enthousiaste docent met veel kennis. Maakt het levend met voorbeelden en sluit goed aan op de wisselende niveaus achtergronden van de groep. Heeft voor mij zeker een meerwaarde gehad deze training.

Hele informatieve training. De docent was heel enthousiast en wist veel voorbeelden uit de praktijk te geven wat het heel onderhoudend maakte. Heb er echt wat van opgestoken.

Nana

Zeer kundige docent die goed vertelt. In mijn geval niet één op één toepasbaar op onze business maar zeker leerzaam en inspirend.

Grytsje Anna

Goede docent met kennis van zaken, veel praktische informatie en meteen toepasbaar.

Jozine

Erg enthousiaste docent, maakt het onderwerp levendig en leuker!
Ook goed dat je vooraf al lesstof dient door te nemen, dan haal je meer uit de online les.

Zeer bevlogen en deskundige trainer. Inhoudelijk interessant, veel voorbeelden, veel praktische oefeningen en goede feedback. Kleinschalig (ca. 13 mensen). Actieve deelnemers. In de Virtual... Zeer bevlogen en deskundige trainer. Inhoudelijk interessant, veel voorbeelden, veel praktische oefeningen en goede feedback. Kleinschalig (ca. 13 mensen). Actieve deelnemers. In de Virtual Classroom zie je helaas geen medecursisten. Dit maakt een cursusdag (9.30-16.30 uur) erg lang. Ik had liever 3 x 4 uur of 4 x 3 uur cursus gehad.

Stof is niet direct in verhouding tot mijn werkgebied, dus was daarom wat lastig. Maar wel heel interessant en zeker toepasbaar.