SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Net te weinig tijd om rustig op de theorie in te gaan, terwijl er zoveel is in het proces van branding en positionering. Gestart met het hele branding proces, maar een select aantal behandeld. Was... Net te weinig tijd om rustig op de theorie in te gaan, terwijl er zoveel is in het proces van branding en positionering. Gestart met het hele branding proces, maar een select aantal behandeld. Was prettig geweest om daar ook een af te sluiten.

Veel zelf aan de slag en in tweetallen bespreken, waardoor je fijn gelijk aan de slag gaat.

Maudje

De training was interessant, alleen sloot het niet aan bij de tekst op de website. Veel mensen die de training volgden deelden daarin dezelfde mening. De training is geschikt voor mensen dit zich... De training was interessant, alleen sloot het niet aan bij de tekst op de website. Veel mensen die de training volgden deelden daarin dezelfde mening. De training is geschikt voor mensen dit zich aan het oriënteren zijn om hun organisatie Agile te maken of er globaal meer over willen weten. Niet voor mensen die al redelijk Agile werken en zelf meer handvaten/praktijk gericht ermee te werk gaan (als project manager/scrum master oid).

Ernst gaat vlot door GA! Fijn, dan kun je ook echt aan de slag. Praktisch toepasbaar, erg professionele en kundige docent. Voldoende inzicht om nu mijn online marketing vorm te geven en te... Ernst gaat vlot door GA! Fijn, dan kun je ook echt aan de slag. Praktisch toepasbaar, erg professionele en kundige docent. Voldoende inzicht om nu mijn online marketing vorm te geven en te optimaliseren. Mooie combi met SEO/SEA.

Tanja

Interactie, tips & trucs

Interactie, tips & trucs

Mevrouw de Wert (co auteur van het handboek Online Redactie) heeft een 2 daagse online training gegeven die voor mij direct toepasbaar is in de praktijk. Door haar tips ga ik teksten herschrijven en vertrouw op een beter en efficiënter bereik van mijn doelgroep. De opbouwende en directe tips hebben mij heel erg geholpen.

#SRM #NLleertdoor #coronadewert #onlineredactie #schrijvenvoorsocialmedia #toptraining

Priya

Heel bruikbare informatie en zeer vriendelijke trainers. Ik heb zowel bij Rob van Berkel als Sirous Kavehercy een online marketing training gevold en beide docenten waren erg behulpzaam en... Heel bruikbare informatie en zeer vriendelijke trainers. Ik heb zowel bij Rob van Berkel als Sirous Kavehercy een online marketing training gevold en beide docenten waren erg behulpzaam en oplettend. De lessen in de virtual classroom waren goed te combineren met mijn werk. Wat ik prettig vind aan Sirous is dat hij veel vragen stelde en Rob gebruikte humor als middel om ons bij de les te houden.

Patty

Sirous is een goede docent. Hij beheerst de techniek en vertelde veel over zijn ervaringen in de praktijk. Hij haakt in op vragen en behoeften van studenten. De onderwerpen zijn interessant en... Sirous is een goede docent. Hij beheerst de techniek en vertelde veel over zijn ervaringen in de praktijk. Hij haakt in op vragen en behoeften van studenten. De onderwerpen zijn interessant en actueel. Een prima aanvulling op mijn kennis over interne communicatie.

Manon

Wat is Sirous een fijne docent. Door zijn fijne manier van praten neemt hij je mee in het verhaal. Een fijne afwisseling van tekst en filmpjes om op een interactieve manier kennis over te dragen. Wat is Sirous een fijne docent. Door zijn fijne manier van praten neemt hij je mee in het verhaal. Een fijne afwisseling van tekst en filmpjes om op een interactieve manier kennis over te dragen.

Ik heb er ontzettend veel van geleerd en zou de training echt aanraden.

Ik ben echt enthousiast. Twee dagen les, flinke voorbereiding in een prachtig en leerzaam boek. De leraar heeft mij veel geleerd; hij vroeg door, was 'streng', droeg zelf goede ideeën aan.

Aandachtspuntje: om meer het gevoel te krijgen van een klas/interactie, zou mijn voorkeur gaan naar bewegende beelden van de deelnemers. De aparte 'rooms' waren fijn, want daarin zagen we elkaar wél.

Ik zou graag een vervolg doen. Er is nog zoveel te leren. Dank SRM. Dank Hendrik! Superveel geleerd van je!

Annet

Alleen maar enthousiast! Ik vond het best pittig om het in e-learning te doen ipv classroom, maar ik kwam er na het volgen van een cursus via classroom wel achter dat dat helemaal niets voor me is.... Alleen maar enthousiast! Ik vond het best pittig om het in e-learning te doen ipv classroom, maar ik kwam er na het volgen van een cursus via classroom wel achter dat dat helemaal niets voor me is. E-learning heeft me in ieder geval heel zelfonderzoeken laten leren. En goed aan het denken gezet. Dus adoptie i.p.v. implementatie! Door de feedback van Karel en het leuke afsluitende gesprek was het gewoon een superleuke cursus en ik kan niet wachten om zo te gaan werken. Dan wel niet binnen mijn huidige functie/huidige bedrijf, maar in mijn volgende uitdaging.

Karel bedankt ! en heel veel succes !

Marloes

Het toegestuurde boek Handboek online redactie is een fijn leesbaar boek, met goede tips en voorbeelden. De powerpoint van de docent is duidelijk en vertelt een goed verhaal. De docent, Susan, legde... Het toegestuurde boek Handboek online redactie is een fijn leesbaar boek, met goede tips en voorbeelden. De powerpoint van de docent is duidelijk en vertelt een goed verhaal. De docent, Susan, legde goed uit, gaf goede voorbeelden en als ze even iets niet wist zocht ze het in de pauze uit. Fijne training.