Het lesmateriaal kende ik al, maar was relevant voor deze training, dus prima. De docent is zeer kundig en heeft een mooie verdeling gemaakt van de highlights van dit onderwerp. Het lijkt me best...Het lesmateriaal kende ik al, maar was relevant voor deze training, dus prima. De docent is zeer kundig en heeft een mooie verdeling gemaakt van de highlights van dit onderwerp. Het lijkt me best lastig om de leerstof in 2 dagen goed samen te vatten, maar dat is goed gelukt. Met aandacht voor de wensen van de deelnemers. Ik vond het een prettige training en heb weer goed mijn kennis kunnen opfrissen en bijspijkeren.
Melissa
Ik vond de masterclasses Corporate Communicatie en Strategisch Communicatieplan zeer leerzaam. Ben erg blij met de mooie boeken. De techniek is echt een minpunt, want pas bij de laatste les had de...Ik vond de masterclasses Corporate Communicatie en Strategisch Communicatieplan zeer leerzaam. Ben erg blij met de mooie boeken. De techniek is echt een minpunt, want pas bij de laatste les had de docent door hoe alles werkte. Door technische problemen hebben we bij de eerste lessen best wat tijd verloren. Het leukste is om met medecursisten praktijkverhalen te delen en bij interactieve opdrachten samen te werken aan een casus.
dieneke dijk
Na covid zakte het niveau erg en was er slechte begeleiding
Veel behandeld en geleerd in 2 dagen. Erg praktijkgericht en veel leerzame opdrachten. Docent heeft veel kennis en voorbeelden. Super.
Goede casestudies
Mijn medestudenten en ik hebben veel ervaringen kunnen uitwisselen. Ook was er veel herkenning met wat de docent uit de beroepspraktijk vertelde. De docent heeft erg veel ervaring in het vak! Voor...Mijn medestudenten en ik hebben veel ervaringen kunnen uitwisselen. Ook was er veel herkenning met wat de docent uit de beroepspraktijk vertelde. De docent heeft erg veel ervaring in het vak! Voor mij was het voor een gedeelte een fijne opfriscursus en ik heb zeer bruikbare tips gekregen die ik direct kon toepassen in de praktijk. Ik vind het jammer dat de cursus voorbij is.
Deze masterclass was voor mij een opfrisser. Inhoudelijk zeer relevant, goede afwisseling theorie en praktijk. Ook genoeg tijd om met medecursisten te sparren. De docente is kundig, zorgt voor...Deze masterclass was voor mij een opfrisser. Inhoudelijk zeer relevant, goede afwisseling theorie en praktijk. Ook genoeg tijd om met medecursisten te sparren. De docente is kundig, zorgt voor afwisseling en heeft aandacht voor de studenten. Een groot plusplunt: De hoeveelheid stof (veel) werd in een prettig tempo behandeld, zonder afraffelen of het gevoel dat belangrijke content is overgeslagen.
Lies
Gevarieerde en leuke groep(sdynamiek)/ ervaringen en interessante lesstof/ docenten uit de beroepsprakijk, wat makkelijk schakelen was tijdens de interactieve sessies en opdrachten. De trainingen...Gevarieerde en leuke groep(sdynamiek)/ ervaringen en interessante lesstof/ docenten uit de beroepsprakijk, wat makkelijk schakelen was tijdens de interactieve sessies en opdrachten. De trainingen die ik heb gevolgd waren een toffe aanvulling op mijn werkveld. Dank!
Latoya
Ik vond het een hele leuke en leerzame opleiding, met hele goede tips en adviezen. Je kunt hiermee goed in de praktijk aan de slag.
Ceciel
Fijne interactieve training met een kleine groep actieve deelnemers. Wil Michels inspireert en ik heb een aantal interessante inzichten meegenomen uit deze tweedaagse.