SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Wendy

Vond het een supertraining! De lesstof was interessant, materiaal recent en lekker interactief door de opdracht.
Het zou perfect geweest zijn als we live i.p.v. online de training hadden kunnen volgen, maar het is wat het is. Veel geleerd vandaag.

Melanie

Goede training. Goede trainer. Afwisselend programma waardoor het ook online goed te volgen is. Opdrachten waar ik in mijn werk verder mee aan de slag ga. En ook allerlei tips en tools om mee te... Goede training. Goede trainer. Afwisselend programma waardoor het ook online goed te volgen is. Opdrachten waar ik in mijn werk verder mee aan de slag ga. En ook allerlei tips en tools om mee te experimenten.

Prima training, prettige docent. Of ik echt heel veel nieuws heb gehoord dat vraag ik mij af, maar goed om weer in de toepassing van de materie te duiken.

Leerzame cursus, veel tips gekregen waar wij rekening mee moeten houden en voorbeelden van andere bedrijven.

Interessante training. Docent ging wel erg snel door een hoop theorie heen. Meer voorbeelden hadden kunnen helpen. Die waren er niet veel. Online omgeving niet ideaal. Verbinding valt vaak weg of... Interessante training. Docent ging wel erg snel door een hoop theorie heen. Meer voorbeelden hadden kunnen helpen. Die waren er niet veel. Online omgeving niet ideaal. Verbinding valt vaak weg of het geluid.

Stefanie

Lesinhoud was voor mij maar heel beperkt interessant en sluit ook maar beperkt aan op echte training van growth marketing. We zijn veel tijd kwijt geweest aan het begeleiden van deelnemers die maar... Lesinhoud was voor mij maar heel beperkt interessant en sluit ook maar beperkt aan op echte training van growth marketing. We zijn veel tijd kwijt geweest aan het begeleiden van deelnemers die maar beperkte marketing kennis hebben en de basis missen. Ik heb uit de twee dagen helaas maar weinig inzichten gehaald die voor mij nieuwe inzichten of methodes gaven. Ik vond het jammer dat we zoveel tijd besteed hebben aan het helpen met basis marketing plannen en principes van deelnemers. Ik had verwacht dat de training veel practischer en echt concreet op growth marketing principes en tactieken zou zitten. Het kwam wel aan bod, maar veel te weinig.

Ik vind online erg vermoeiend, maar we moeten het er mee doen. Ik had graag meer theorie gewild, meer input gekregen van de docent. In de chatrooms werden wel ervaringen uitgewisseld maar met een... Ik vind online erg vermoeiend, maar we moeten het er mee doen. Ik had graag meer theorie gewild, meer input gekregen van de docent. In de chatrooms werden wel ervaringen uitgewisseld maar met een fysieke les kan de docent ook nog wat meer sturen in de voorbeelden die worden genoemd om het op gang te helpen.
Online vind ik de middelen die ingezet worden ook nog stukje uitzoeken, ik vind vitero niet echt intuitief. heb ook stukje gemist nadat ik uit chatroom kwam en geen geluid had. werken met postits oid wordt ook niet echt uitgelegd dus ik was af en toe even de weg kwijt wat er nu werd verwacht en hoe het dan precies werkt. Dat is heel vermoeiend. Voor mij heeft dit nu opgeleverd dat ik in ieder geval me realiseer de versterking van content kanalen, dat je persona's in beeld moet hebben, weer even een paar handige schema's die ik kan gebruiken. Geen verwijzing naar het boek gehad dus dat ga ik er nu zelf bij zoeken.

De cursus heet: Schrijven voor op het web. Tijdens dag 1 werd mij al snel duidelijk dat het vooral ging om het 'vindbaar' zijn op internet. De lezer verleiden jouw site te bezoeken. Mijn doel was om... De cursus heet: Schrijven voor op het web. Tijdens dag 1 werd mij al snel duidelijk dat het vooral ging om het 'vindbaar' zijn op internet. De lezer verleiden jouw site te bezoeken. Mijn doel was om betere blogs te kunnen schrijven. De titel van de cursus dekt wat mij betreft niet echt de inhoud van de cursus. Toch heb ik veel geleerd.

Bas

Niet aan mij besteed

Reactie SRM:

Beste Bas,
Beste Bas,
Hartelijk dan dat je jouw review achterlaat. Wat jammer dat een aantal punten binnen de 1e trainingsdag niet naar je verwachting zijn verlopen en je hierdoor de andere dagen niet hebt bijgewoond. Goed dat je jouw feedback bij ons onder de aandacht brengt. Er is altijd ruimte voor verbetering en de ervaring van onze studenten is hierin heel waardevol. We zullen je persoonlijke ervaring en verbeterpunten intern overbrengen en meenemen in de evaluatie van de training.
SRM