Henk Wobbema
goed
Overzichtelijke catalogus waarin de artikelen nauwkeurig zijn beschreven. Eenvoudige bestelprocedure en snelle levering.
vlotte levering. kan nog niet veel meer zeggen daar ik nog aan begin stadium van bestellen via jullie ben begonnen
goede producten en geweldige service
Uitstekend, prima service
Tot nu toe altijd positief, de producten die geleverd worden zijn goede kwaliteit, levering is snel, ook goed verpakt. Ook ben ik een aantal keer langs geweest in de winkel waar altijd heel professioneel en zorgzaam gereageerd wordt, goed advies en een fijne sfeer. Stage Freaks blijft voor mij een winkel waar ik altijd zal blijven bestellen zolang de service blijft zoals het nu is.
Zeer goede ervaringen en goede service
Goede en prettige ervaring met Stage Freaks
Snelle verzending, helaas de verkeerde besteld maar snel kunnen ruilen op locatie. Goed geholpen.
Excellent.
Goede snelle levering
Zoals altijd, heel goed!
Groot assortiment, goede kwaliteit, behulpzaam en klantvriendelijk personeel.
Ik was zeer tevreden. precies het product waar ik naar op zoek was.
Stagefreaks.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stagefreaks.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede en prettige ervaring met Stage Freaks
Excellent.
Goede snelle levering
Zoals altijd, heel goed!
Groot assortiment, goede kwaliteit, behulpzaam en klantvriendelijk personeel.
Ik was zeer tevreden. precies het product waar ik naar op zoek was.
Stagefreaks.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Stagefreaks.nl