SDW Allround
Top winkel, Vriendelijk personeel, Snelle levering.
- Reactiesnelheid indien er contact is geweest
- 5
- After sales
- Klantvriendelijkheid indien er contact is geweest
- 4.5
zie onder
overzichtelijke website, snel besteld, snel geleverd, snelle service
Snel en goed afgehandeld. Perfect.
Goed verpakt en netjes iets overkill ingepakt gelevrd
Snelle levering, netjes verpakt, kwalitatief product.
geweldig!
Goed geholpen
Betrouwbare partij
Ik bestel eigen nooit, omdat ik het veel leuker vind om in de winkel te komen. Altijd tijd voor een praatje en koffie, zoek je iets speciaals mag ik gewoon mee het magazijn in, echt fantastisch.
Super bedrijf met snelle en passende oplossingen
Top
Super! Goed assortiment. Snel mijn product gevonden; nog sneller in huis!
Prima!
Stagefreaks.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stagefreaks.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Stagefreaks.nl
Gulberg 43
5674TE Nuenen
zie onder
overzichtelijke website, snel besteld, snel geleverd, snelle service
Snel en goed afgehandeld. Perfect.
Goed verpakt en netjes iets overkill ingepakt gelevrd
Snelle levering, netjes verpakt, kwalitatief product.
geweldig!
Goed geholpen
Betrouwbare partij
Super bedrijf met snelle en passende oplossingen
Top
Super! Goed assortiment. Snel mijn product gevonden; nog sneller in huis!
Prima!
Stagefreaks.nl heeft de volgende resultaten bereikt: