Joost Schriever
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Kwaliteit personeel. Van verkoop (Siem), voorbereiding (Dave) tot plaatsing (Damien). Allemaal top!
- Afgenomen dienst
- Traprenovatie
98% beveelt Stairz Traprenovatie aan!
Buitengewoon plezierig en professioneel
Zowel de trap als de vloeren laten doen. Erg tevreden met de trap, met dank aan Damian. De vloer werd gedaan door een bedrijf dat Stairz inhuurt. Dit was van te voren niet aangegeven. Vervolgens kregen wij 5 buitenlanders over de vloer die geen woord Engels of Nederlands konden. Commicatie was daardoor onmogelijk. Uiteindelijk tot 2x toe verkeerde plinten gekregen. Alles "oplossen" heeft 3 maanden geduurd. Uiteindelijk hebben we nog steeds geen bijpassende plinten, hebben we dagen extra vrij moeten nemen (voor mensen die niet kwamen opdagen) en is de compensatie 1 grote grap. Totaal geen aanrader dus!
Prettig eerste gesprek. Er werd de tijd om genomen om eea uit te leggen en te laten zien. Was vriendelijk en deskundig
Prima bedrijf. Fijne mensen in dienst.
Heel goed
De samenwerking verliep erg prettig. De kwaliteit mag er wezen en het eindresultaat is prachtig geworden.
Heel goed.
Zeer klant vriendelijk.
Prima ervaring en een hele mooie trap!
Zeer teleurstellend!! Je wordt als klant gewoon voorgelogen.
Goed advies, heel netjes uitgevoerd.
We zijn erg tevreden. Vriendelijke en kundige mensen en een prachtige renoveerde trap.
Netjes en professioneel
vrij blijvende info vriendelijk en niet dramerig
Super tevreden
Stairz Traprenovatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stairz Traprenovatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Buitengewoon plezierig en professioneel
Prima bedrijf. Fijne mensen in dienst.
Heel goed
Heel goed.
Zeer klant vriendelijk.
Prima ervaring en een hele mooie trap!
Zeer teleurstellend!! Je wordt als klant gewoon voorgelogen.
Goed advies, heel netjes uitgevoerd.
Netjes en professioneel
vrij blijvende info vriendelijk en niet dramerig