Deskundigheid
Advies
Medewerkers
Communicatie

Morren-Terpstra

In december 2024 heeft onze traprenovatie plaats gevonden. Bij bezoek in de zaak prima geholpen door medewerker Jan. Kregen goede uitleg over hoe alles in zijn werk zou gaan en goede adviezen. In december 2024 heeft onze traprenovatie plaats gevonden. Bij bezoek in de zaak prima geholpen door medewerker Jan. Kregen goede uitleg over hoe alles in zijn werk zou gaan en goede adviezen.
De medewerker die bij ons thuis kwam met alle staaltjes heeft ons ook prima geholpen. Het werd uiteindelijk een totaal andere traptrede dan wij in winkel hadden gekozen. Nu zag je daadwerkelijk hoe het in jouw huis eruit zou komen te zien.
De medewerker Ranitz heeft uiteindelijk de traptreden geplaatst. Hele dag bezig geweest.
Heel secuur ging hij te werk.
Wij zijn heel blij met het resultaat.
We zijn ook bij een ander bedrijf geweest waar de offerte goedkoper was, maar hadden bij Stairs een beter gevoel.

Deskundigheid
Afspraken nakomen

Christiaan

Zeer goed

Snel probleem opgelost

Chris Schrader

Positief: meedenkend, geweldig eindresultaat, vriendelijke bejegening
Verbeterpunt: communicatie over meerdere schijven, planning vrij strak

Flexibele planning, duidelijke instructie ter voorbereiding op plaatsing trap

Monteurs lijken niet volledig te zijn geïnformeerd mbt klus

A.S. van Kesteren

Vanaf het eerste gesprek kregen wij een positieve indruk van het bedrijf. Wij kregen direct een goede prijsafspraak zonder al teveel gedoe.

Het bedrijf (verkoper) kwam zeer betrouwbaar en geloofwaardig over.

Misschien al op voorhand aangeven welke medewerkers de traprenovatie komen uitvoeren.

Geert Jan Hop

Dit tevreden!

Mooi stukje werk afgeleverd.

Vroege

Uitstekende service na melding van storing ook al is de trap 3 jaar geleden gerenoveerd. Er was een onderdeel van de verlichting stuk gegaan. Onderdeel meteen kosteloos toegestuurd. Volgende dag... Uitstekende service na melding van storing ook al is de trap 3 jaar geleden gerenoveerd. Er was een onderdeel van de verlichting stuk gegaan. Onderdeel meteen kosteloos toegestuurd. Volgende dag probleem al opgelost. Helemaal top!!

Gewoon heel erg goed geholpen.

Peter Blokker

Mijn trappen zijn beiden minder gevaarlijk geworden. Door de Parkinson kan ik geen diepte meer inschatten. Door de verlichting onder de treden en de vernieuwde leuningen aan het allemaal wat... Mijn trappen zijn beiden minder gevaarlijk geworden. Door de Parkinson kan ik geen diepte meer inschatten. Door de verlichting onder de treden en de vernieuwde leuningen aan het allemaal wat makkelijker. Jongens hebben echt vakwerk geleverd.⁴

Gewoon; vakwerk geleverd.

Ik zou het niet weten.

J.P.Henderik

Prettige communicatie
Goede voorbeelden in Showroom
Mooie kwaliteit materiaal
Vakkundig gelegd

Heel nauwkeurig gewerkt , goede uitleg en In 1 dag klaar .

Anouchka van Dorp

Uitstekend!

Nette jongens die voorzichtig met je spullen omgaan en zeer kundig zijn!

Wietsma-van der veen

Zeer positief. Ze doen wat ze beloven en werken strak en netjes

De trap zit er zo ontzettend strak in. Mooi afgewerkt.