Deskundigheid
Resultaat
Advies
Medewerkers
Communicatie

Het is allemaal heel goed verlopen, top

Heel netjes gewerkt

D. Kruijsse

Goede voorlichting gehad, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en montage is verlopen volgens afspraak.

Ontzorging door op tijd informatie te verschaffen en goede service van monteur.

Kan niet iets bedenken wat niet naar wens is gegaan.

Hele prettige samenwerking.

Je wordt van te voren gebeld wanneer en hoe laat ze komen.

Heb ik niet.

Yvonne Kooi

Vakwerk

Ruime keus, voor ieder wat wils,en vakkundig gemaakt , hele vriendelijke mannen, laten alles super netjes achter.
Wij zijn zo ontzettend blij met onze nieuwe trap.

Nvt

Van der Stoep

Heel fijn

Alles het inmeten het plaatsen super

T. Jansen

Goed en eerlijk advies en vrijwel direct een offerte waar nog gezamenlijk doorheen werd gelopen. In het vervolgtraject een goede communicatie. Uitvoering was op tijd en zeer netjes. Wij zijn zeer... Goed en eerlijk advies en vrijwel direct een offerte waar nog gezamenlijk doorheen werd gelopen. In het vervolgtraject een goede communicatie. Uitvoering was op tijd en zeer netjes. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Elke Wijnberger

Top!
-Open communicatie
- Kundige vertegenwoordiger
- Vaklui aan het werk! Werkt netjes

Netjes werken , opruimen tussendoor en daar waar ze zijn geweest stofzuigen ze

Nvt

Onlangs viel een zwaar buddha beeld van onze mooie eiken look trap en liet een paar flinke sporen achter. Wij vreesden een kostbare vervanging van tredes.
Een medewerker die de schade kwam...
Een medewerker die de schade kwam bekijken gaf aan dat hij dit wel direct in orde kon maken en dan ook nog zonder kosten voor ons.
Binnen een uur waren drie beschadigingen op een bijna artistieke manier gerepareerd. De trap lijkt als nieuw. Een dikke pluim voor deze medewerker en een groot compliment voor de service van Stairzz.
Bedankt!

Perfect!
Goede uitleg

Werken snel en deskundig leveren keurig werk en laten alles netjes achter, echt TOP!

Nee, niet echt.

Er was een trede van de trap beschadigd. Stukje van de bovenlaag af. Keurig bijgewerkt. Kan er niets meer van zien.
Ben super tevreden en dank je wel voor de goede service.

Goede service. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel