Deskundigheid
Medewerkers
Communicatie

Rob

Op 7 september open trap gerenoveerd. Erg mooi geworden

Een deskundig advies waar meegedacht werd. Geen opdringerig gedoe. Een vakbekwame monteur diemooi werk heeft afgeleverd . Erg blij mee

Hou dit niveau vast

Rozemarijn

Fijn dat de werknemers in de avonduren bij je thuis komen om te adviseren. Met behulp van stalen zo de perfecte trap kunnen kiezen met lichtjes en al! Ook de afwerking is prachtig!

Na het plaatsen van de trap direct door eigen schuld een kleine beschadiging, die direct mooi en vakkundig is gemaakt zodat er niets meer van te zien is!

Met aandacht voor detail en perfectie is de klus uitgevoerd.

De inzet van de monteurs

Wat meer keuze in de kleuren van het materiaal.

Con Kerwin

Excellent service very professional

Angela

We hebben een paar jaar geleden (naar volle tevredenheid) onze twee trappen laten renoveren door Stairz. Helaas zijn er door ons eigen toedoen (zware metalen onderdelen vielen met de punt op de... We hebben een paar jaar geleden (naar volle tevredenheid) onze twee trappen laten renoveren door Stairz. Helaas zijn er door ons eigen toedoen (zware metalen onderdelen vielen met de punt op de traptreden) wat butsen ontstaan in de trap naar zolder. Ik wilde dit laten repareren en heb dus contact opgenomen met Stairz om te kijken wat de mogelijkheden waren. De volgende werkdag werd ik al teruggebeld met de vraag of we een afspraak konden inplannen, over kosten werd niet gesproken. Om verrassingen te voorkomen heb ik uiteraard wel gevraagd naar de financiële consequenties. Tot mijn verbazing werd mij verteld dat dit een service is van Stairz en dat de reparatie kosteloos is. Vandaag is de trap vakkundig door een zeer aardige monteur gerepareerd en is er bijna niets meer te zien van de butsen. Geweldige service van Stairz, nogmaals dank! Ik ben erg benieuwd naar de RvS leuningen die we nu ook bij hen besteld hebben!

Goede service, fijne vakmensen en goede communicatie.

E.J. Timmerman

Goede ervaring met STAIRZ BV. Werk wordt netje en met vakmansschap opgeleverd.

Uitstekende service. Ondervonden bij de reparatie van de trap na schade aan meerder traptreden. Dit werd helemaal kosteloos uitgevoerd.

Verbeter tip zou zijn om duidelijker aan te geven wat de werkwijze is van het bedrijf bij het maken van een kijkafspraak voor een reparatie. Het duurde erg lang voordat STAIRZ contact opnam voor een... Verbeter tip zou zijn om duidelijker aan te geven wat de werkwijze is van het bedrijf bij het maken van een kijkafspraak voor een reparatie. Het duurde erg lang voordat STAIRZ contact opnam voor een afspraak. Het was ons niet duidelijk gemaakt waarom dat was.

Familie Sonnenberg

Vanaf eerste moment goed en prettig contact met verkopers gehad, daarna een hele professionele, nette en prachtige plaatsing van de trap! Helaas is de trap een aantal weken geleden na een val... Vanaf eerste moment goed en prettig contact met verkopers gehad, daarna een hele professionele, nette en prachtige plaatsing van de trap! Helaas is de trap een aantal weken geleden na een val beschadigd, echter na een belletje werd direct meegedacht over een oplossing en iemand langsgestuurd. De trap is geheel hersteld en niets meer van te zien! Wij zij heel tevreden met de service en het resultaat! Bovendien hele nette prijs.

Communicatie, transparantie, service bij schade (door ons eigen toedoen), prijs/kwaliteit, eindproduct

Geen, alles van a tot z perfect

Vriedelijk en klantgericht

Helder en prettig contact met de adviseur.

Duidelijke afspraken welke ook 100% zijn nagekomen.

(Bewerkt)

Stairz heeft twee trappen geplaatst in ons huis.

Mooi resultaat

Als er gebreken zijn, laat deze dan niet 2 maanden liggen.

Reactie Stairz Traprenovatie:

Beste Meneer en mevrouw van den Kerkhoff,
Beste Meneer en mevrouw van den Kerkhoff,
Naar aanleiding van uw klacht omtrent de communicatie, is onze medewerker Michel de Joode onlangs bij u langs geweest. Hij heeft de klacht met u besproken. Wij hopen dat een en ander zo naar tevredenheid is opgelost.
Wij zullen ons uiterste best doen om de communicatie in het vervolg nog beter te laten verlopen.