Deskundigheid
Advies
Medewerkers
Communicatie

Michael Erhardt

Ik had een paar maanden geleden een traprenovatie laten doen. Door een stommiteit had ik me trap licht beschadigd. Een telefoontje en er kwam iemand langs om het te beoordelen en de beschadigingen... Ik had een paar maanden geleden een traprenovatie laten doen. Door een stommiteit had ik me trap licht beschadigd. Een telefoontje en er kwam iemand langs om het te beoordelen en de beschadigingen te repareren. Er niks meer te zien en kreeg zelfs nog goed tips mee. Dit noem ik nou klantvriendelijk

Klantvriendelijk

F. Lindhout

Duidelijke uitleg en afspraken en ze komen het ook na. Trap is super!

Vriendelijk en service op hoog niveau.

Marco

De offerte was duidelijk en de renovatie verliep zeer professioneel. Het is een no-nonsens bedrijf en er wordt meegedacht met de klant. Na het gesprek bij mij thuis, kreeg ik nog wat stalen... De offerte was duidelijk en de renovatie verliep zeer professioneel. Het is een no-nonsens bedrijf en er wordt meegedacht met de klant. Na het gesprek bij mij thuis, kreeg ik nog wat stalen toegestuurd, zodat ik nog even goed kon vergelijken. Ik heb meerdere bedrijven vergeleken, qua prijs en materiaal en mijn ervaring is erg positief. Ik beveel Stairz van harte aan.

De service van Stairz is geweldig. Na een aantal maanden zat er op mijn gerenoveerde trap, door mijn eigen schuld, een beschadiging. Ik stuurde hierover om tien uur 's avonds een mailtje en binnen 5... De service van Stairz is geweldig. Na een aantal maanden zat er op mijn gerenoveerde trap, door mijn eigen schuld, een beschadiging. Ik stuurde hierover om tien uur 's avonds een mailtje en binnen 5 minuten (!) ontvang ik een reactie dat het gerepareerd kon worden en dat er contant met mij opgenomen zou worden. De volgende ochtend werd ik gebeld. Ze waren in de buurt en of ze gelijk even lang konden komen. De beschadiging is vervolgens gerepareerd. Toen ik vroeg wat de kosten waren, werd mij verteld dat dit bij hun service hoorde!

A.J. Rolloos

Zeer professioneel bedrijf, kwalitatief goed monteurs die keurig werk afleveren

kwalitatief zeer goed. Monteurs erg behulpzaam en werken keurig netjes

Af en toe wel wat moeite moeten doen om contact te krijgen

Zeer vriendelijke ontvangst in de showroom,en erg prettig en deskundig advies thuis.Komen afspraken keurig na .
Monteurs werken hard en ruimen aan het eind van de dag alles weer netjes op. Erg leuk de bloemen attentie nadat de trap geplaatst was.

Wat ze beloven doen ze ook.Alles wordt goed gecommuniceerd en je komt niet voor verrassingen te staan.

Karin Evertze

Goed vakwerk! Goed advies, goede kennis en super bekwame, enthousiaste en aardige monteurs!

Goede communicatie. Aftersales erg goed. Zowel de afstemming vooraf en een leuke attentie achteraf.

Haha de prijs.... jullie zijn niet de duurste dat weet ik maar vind het wel verschrikkelijk duur!
Eindresultaat laat dat een beetje vergeten.
Sparen voor de volgende trap...

Goede service en zéér klant vriendelijk !
Top kwaliteit geleverd en zeer goede gekwalificeerde werknemers werkzaam.

Deege

Goede service

Vriendelijk personeel. Bloemetje achteraf mooie attentie.

M.M.Roosemalen

Verkoop en advisering prima. Deskundig, betrouwbaar en kennis van zaken.
Uitvoering: trap uitstekend een fijne communicatief vaardige en vakbekwame monteur.
De hal: wat ik jammer vond...
Verkoop en advisering prima. Deskundig, betrouwbaar en kennis van zaken.
De hal: wat ik jammer vond is dat er door de monteurs niet is overlegd in welke richting (horizontaal of verticaal) het laminaat gelegd moest worden. Daarnaast is de plintafwerking m.i. onvoldoende.

Verkoop: kennis van zaken en goede advisering
Monteur trap. Communicatief vaardig en zeer vakbekwaam
Monteurs: laminaat geen overleg en hadden te veel haast om de klus te klaren Verkoop: kennis van zaken en goede advisering
Monteur trap. Communicatief vaardig en zeer vakbekwaam
Monteurs: laminaat geen overleg en hadden te veel haast om de klus te klaren
Overal: verkoop en trap uitstekend. Laminaat teleurstellend.

Monteurs laminaat een opleiding klantgerichtheid laten volgen. Overleg is een kleine moeite. Neemt niet weg dat ik er zelf ook aan had moeten denken.

Reactie Stairz Traprenovatie:

Geachte heer Roosemalen,
Nogmaals onze excuses zoals het gelopen is.
Zoals gisteren al gezegd, is dit besproken met de monteurs ( beter communiceren met klant ).
Mocht u alsnog willen...
Geachte heer Roosemalen,
Nogmaals onze excuses zoals het gelopen is.
Mocht u alsnog willen dat wij een monteur stuur voor de plinten, laat ons het graat even weten per mail.
We weten dat we hiermee, het verbeterpunt ( zoals aangegeven in de review ) goed aanpakken en danken u voor het advies.
met vriendelijk groeten,

Hillegom

Heel goed geholpen met het maken van een offerte. Vakmensen die de opdracht uitgevoerd hebben.

Heel goede communicatie.

Ze zagen de treden buiten. Het was heel slecht weer en ik was dus wel heel blij dat ik zelf stukloop had neer gelegd in mijn woonkamer. Anders had mijn vloer er na die twee dagen echt... Ze zagen de treden buiten. Het was heel slecht weer en ik was dus wel heel blij dat ik zelf stukloop had neer gelegd in mijn woonkamer. Anders had mijn vloer er na die twee dagen echt verschrikkelijk uit gezien. Dus aan de klant melden dat zij hun vloer moeten beschermen.