4-Trust Vertrouwenspersoon

Geweldig fijn ontvangen, deskundig advies en hele fijne werksfeer op kantoor!

Op welke manier heeft de dienstverlening van het Startersloket bijgedragen aan jouw (toekomstige) onderneming?

Duidelijk de tijd genomen om mij geheel te woord te staan, alles besproken waar ik advies over wilde hebben en mij direct in de actieve staat gebracht wat nodig was!

Hans Berghuis

Het was een positieve ervaring. Een goed holistisch overzicht om een businessplan te ontwikkelen. Geweldige referenties, goede uitleg en uitstekende ondersteuning van Luc.

Het hielp me om een uitgebreid businessplan te maken dat alle aspecten dekt. Het hielp me mijn gedachten te ordenen. Het gaf me geweldige inzichten in wat ik van het project kon verwachten.

De Taaltechneut

Ik heb een prettig en leerzaam coachingstraject over marketing gevolgd bij Edith Stegeman.

Ik heb duidelijker in beeld gekregen op welke klanten ik mij met mijn bedrijf kan richten. Bovendien heb ik nu veel meer inzicht in de mogelijkheden om mij met mijn bedrijf zichtbaar te maken. Ik... Ik heb duidelijker in beeld gekregen op welke klanten ik mij met mijn bedrijf kan richten. Bovendien heb ik nu veel meer inzicht in de mogelijkheden om mij met mijn bedrijf zichtbaar te maken. Ik heb een contentplanning en ik heb input voor de manier waarop ik mijn potentiële klanten persoonlijk ga aanspreken, bijvoorbeeld via e-mailing.

Judith Rijnsburger Fotografie

Ik heb de begeleiding van mijn coach als heel prettig, zakelijk, realistisch en vooral het doeltreffend ervaren. Zij heeft mij echt verder op weg kunnen helpen. Mijn blinde vlekken bloot gelegd en... Ik heb de begeleiding van mijn coach als heel prettig, zakelijk, realistisch en vooral het doeltreffend ervaren. Zij heeft mij echt verder op weg kunnen helpen. Mijn blinde vlekken bloot gelegd en mij uitgedaagd om verder te kijken dan alleen het opzetten van mijn bedrijf.

Mijn ideeën kunnen samenvatten tot een haalbaar doel om geld te verdienen met mijn onderneming.

Najmeh Ebrahimi Farhani

Super! geen andere woorden voor

Bij heel veel punten, zoals het opbouwen van mijn website. Hulp bij ondernemingsplan. Om zo een goed overzicht voor mijzelf te hebben.

Dirk Swart

Perfect

Duidelijkheid gegeven over mijn situatie en bemiddeld naar mijn gemeente.

Daniël Kookt

Zeer goed, fijne communicatie met zowel de business coach als financieel coach. Snelle reacties en zeer prettige, ongedwongen maar erg leerzame gesprekken.

Andere kijk op mijn onderneming. Niet alleen maar bezig zijn voor mijn bedrijf maar ook aan mijn bedrijf. Dat is zo nu en dan nog lastig maar de manier van denken is volledig veranderd.

Startersloket

Top

Feedback en waardevolle tips en tricks

Bernd Teule

Ik heb de gesprekken met Marcel Eilering als zeer positief en stimulerend ervaren.

Met de hulp van het flexibele meedenken van Marcel is een onverwachte kans voor mij een nieuwe baan geworden. Vooral zijn professionele kennis en positieve insteek hebben mij veel zelfvertrouwen... Met de hulp van het flexibele meedenken van Marcel is een onverwachte kans voor mij een nieuwe baan geworden. Vooral zijn professionele kennis en positieve insteek hebben mij veel zelfvertrouwen gegeven, ook om de gesprekken met de nieuwe werkgeverr aan te gaan.

Luhukay

Top. Dit is echt een buitenkans voor mensen die vanuit een ww zelfstandig ondernemer willen worden. Soms word je getroffen in het leven door ziekte of een handicap of iets dergelijks veruit onmacht.... Top. Dit is echt een buitenkans voor mensen die vanuit een ww zelfstandig ondernemer willen worden. Soms word je getroffen in het leven door ziekte of een handicap of iets dergelijks veruit onmacht. Ik vind dit een mooie weg en de samenwerking is heel duidelijk en helder voor beide partijen.

Begeleiding in mijn ondernemingsplan, alles is nu helder en in kaart. Dankbaar.