Nelieke Life Coaching
Met Eveline Corbet gekeken naar de sales en marketing. Wat heb ik al in huis, wat kan anders, nieuwe ideeën uitproberen, wel op een manier die bij mij past.
- Product of service:
- Ondernemers coaching
geweldig fijn ontvangen, deskundig advies en hele fijne werksfeer op kantoor!
Het was een positieve ervaring. Een goed holistisch overzicht om een businessplan te ontwikkelen. Geweldige referenties, goede uitleg en uitstekende ondersteuning van Luc.
Ik heb een prettig en leerzaam coachingstraject over marketing gevolgd bij Edith Stegeman.
Ik heb de begeleiding van mijn coach als heel prettig, zakelijk, realistisch en vooral het doeltreffend ervaren. Zij heeft mij echt verder op weg kunnen helpen. Mijn blinde vlekken bloot gelegd en mij uitgedaagd om verder te kijken dan alleen het opzetten van mijn bedrijf.
Super! geen andere woorden voor
Perfect
Zeer goed, fijne communicatie met zowel de business coach als financieel coach. Snelle reacties en zeer prettige, ongedwongen maar erg leerzame gesprekken.
Top
Ik heb de gesprekken met Marcel Eilering als zeer positief en stimulerend ervaren.
Top. Dit is echt een buitenkans voor mensen die vanuit een ww zelfstandig ondernemer willen worden. Soms word je getroffen in het leven door ziekte of een handicap of iets dergelijks veruit onmacht. Ik vind dit een mooie weg en de samenwerking is heel duidelijk en helder voor beide partijen.
Fijn dat dit wordt aangeboden omdat je toch wel in het duister tast wanneer je voor het eerst begint met een onderneming.
Het was informatief en het heeft mij veel kennis opgeleverd.
over het algemeen goed, wel beetje wrijving gehad in reactiesnelheid en het op één lijn komen.
Duidelijke communicatie vanuit het Startersloket. Hele fijne en praktische begeleiding door ondernemerscoach.
Startersloket verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Startersloket heeft de volgende resultaten bereikt:
geweldig fijn ontvangen, deskundig advies en hele fijne werksfeer op kantoor!
Super! geen andere woorden voor
Perfect
Top
Het was informatief en het heeft mij veel kennis opgeleverd.
Startersloket heeft de volgende resultaten bereikt: