Nelieke Life Coaching

Met Eveline Corbet gekeken naar de sales en marketing. Wat heb ik al in huis, wat kan anders, nieuwe ideeën uitproberen, wel op een manier die bij mij past.

Ondernemers coaching

4-Trust Vertrouwenspersoon

geweldig fijn ontvangen, deskundig advies en hele fijne werksfeer op kantoor!

advies ingewonnen en vragen kunnen stellen en antwoorden gekregen

Hans Berghuis

Het was een positieve ervaring. Een goed holistisch overzicht om een businessplan te ontwikkelen. Geweldige referenties, goede uitleg en uitstekende ondersteuning van Luc.

Ondernemingsplan tool

De Taaltechneut

SterSterSterSterLege ster

Ik heb een prettig en leerzaam coachingstraject over marketing gevolgd bij Edith Stegeman.

Marketingcoaching

Judith Rijnsburger Fotografie

Ik heb de begeleiding van mijn coach als heel prettig, zakelijk, realistisch en vooral het doeltreffend ervaren. Zij heeft mij echt verder op weg kunnen helpen. Mijn blinde vlekken bloot gelegd en mij uitgedaagd om verder te kijken dan alleen het opzetten van mijn bedrijf.

Najmeh Ebrahimi Farhani

Super! geen andere woorden voor

Dirk Swart

Perfect

Advies gevraagd mbt tot APV

Daniël Kookt

Zeer goed, fijne communicatie met zowel de business coach als financieel coach. Snelle reacties en zeer prettige, ongedwongen maar erg leerzame gesprekken.

Begleiding gevestigd ondernemer - via UWV

Top

Bernd Teule

Ik heb de gesprekken met Marcel Eilering als zeer positief en stimulerend ervaren.

Coaching RMT

Luhukay

Top. Dit is echt een buitenkans voor mensen die vanuit een ww zelfstandig ondernemer willen worden. Soms word je getroffen in het leven door ziekte of een handicap of iets dergelijks veruit onmacht. Ik vind dit een mooie weg en de samenwerking is heel duidelijk en helder voor beide partijen.

Glossboutique

Fijn dat dit wordt aangeboden omdat je toch wel in het duister tast wanneer je voor het eerst begint met een onderneming.

?

Lies Advies

Het was informatief en het heeft mij veel kennis opgeleverd.

CPTZ digital design

SterSterSterHalve sterLege ster

over het algemeen goed, wel beetje wrijving gehad in reactiesnelheid en het op één lijn komen.

Product of service:
ik weet niet wat er met aangekocht product wordt bedoeld, beetje vreemde en duidelijke omschrijving. Mijn aanmelding is via het RMT Utrecht gedaan.

Nelieke Life Coaching

Duidelijke communicatie vanuit het Startersloket. Hele fijne en praktische begeleiding door ondernemerscoach.

ondernemers coaching

Startersloket verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Startersloket heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2018

Startersloket

Stichting Startersloket helpt startende ondernemers in de voorbereiding op het ondernemerschap. Het starten van eigen bedrijf doe je namelijk niet zomaar! Een goede voorbereiding is belangrijk om de juiste keuzes te maken. Je kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van advies en begeleiding. We werken onafhankelijk, zijn toegankelijk en werken met deskundige adviseurs en coaches. Neem contact met ons op om te horen wat we voor jou kunnen betekenen bij jouw plannen richting ondernemerschap. We helpen je graag op weg!

Raadhuisplein 66

1693EA Wervershoof

Ondernemers coaching

4-Trust Vertrouwenspersoon

geweldig fijn ontvangen, deskundig advies en hele fijne werksfeer op kantoor!

advies ingewonnen en vragen kunnen stellen en antwoorden gekregen

Luhukay

Glossboutique

?

Lies Advies

Het was informatief en het heeft mij veel kennis opgeleverd.

CPTZ digital design

SterSterSterHalve sterLege ster