Levering op tijd
Expertise
8.2/10
8.2/10

W.

Ik heb een verschrikkelijke service gehad van deze organisatie. Ik had 3 eettafelstoelen besteld. Ik heb eerst geen schroeven gekregen. Vervolgens kwam ik erachter dat ik de verkeerde poten had. Er... Ik heb een verschrikkelijke service gehad van deze organisatie. Ik had 3 eettafelstoelen besteld. Ik heb eerst geen schroeven gekregen. Vervolgens kwam ik erachter dat ik de verkeerde poten had. Er was afgesproken dat de schroeven per post zouden worden opgestuurd aangezien het een klein pakketje is. Nu krijg ik te horen dat ik 2 weken mag wachten op schroeven die ik tijdens de eerste levering al moest hebben. Vreselijk dit. Echte afrader.

Beste Walid,
Bedankt voor je review en jammer om te horen. Ik zie dat de we 8 dagen later de stoelen hebben omgeruild.
Helaas zijn wij niet dagelijks in de omgeving, aangezien we de gehele...
Beste Walid,
Helaas zijn wij niet dagelijks in de omgeving, aangezien we de gehele stoelen om hebben geruild kon dit niet per post.
Excuses voor het ongemak en we hopen dat je alsnog tevreden bent.

LoodsXL

Prettig en snelle levering

Duidelijke fotoā€™s. Goede prijsconfigurator.

Ik kreeg een 1 vaks meubel ipv een tweevaks meubel. Mail gestuurd. Ik wacht op feedback. Geen viltjes beschikbaar bij de chauffeur. Moet ik dus nog gaan halen bij de DHZ zaak

Goedemiddag Theo,
Inmiddels hebben wij contact per mail gehad en een compensatie aangeboden waar je tevreden mee bent. We hopen dat je veel plezier van hebben van het TV meubel.
Met...
Goedemiddag Theo,

Ilse

Weigert te leveren wat besteld is

Lever aan de klant wat er besteld is

Goedemiddag Ilse,
Bedankt voor je review en jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
Goedemiddag Ilse,
Bedankt voor je review en jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
Het meubel is comform bestelling geleverd. Echter had jij een andere verwachting van lage pootjes dan wij, waardoor je niet tevreden bent met de 10 cm pootjes onder het meubel. Gezien er bij ons geen hoogte was aangegeven heeft de meubelmaker besloten het op 10 cm te zetten. Als de klant een specifieke hoogte wenst adviseren wij dit specifiek in de bestelnotities te vermelden.
We hopen je voldoende te hebben geinformeerd.

Clementine

Onvriendelijk, niet meedenkend en slechte service

niks

communicatie, beleefdheid en voorwaarden duidelijk vermelden. wettelijke herroeppingsrecht hanteren

Goedemorgen Clementine,
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
Goedemorgen Clementine,
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
Echter is dit niet helemaal correct, zoals ook op de website vermeld staat is de levertijd op stoelen ca 2-7 weken mits voorradig. Wij leveren de stoel keurig binnen de genoemde tijd.
Wellicht heb je de levertijd niet goed gelezen voor het plaatsen van een bestelling.

M

Heb vorige week een steigerhouten bank besteld. Gedeeltelijk onder rembours betaald met 20 % korting. Tot nog toe alles goed!! Heb LoodsXL voor de bestelling nog het 1 en ander gevraagd over de bank... Heb vorige week een steigerhouten bank besteld. Gedeeltelijk onder rembours betaald met 20 % korting. Tot nog toe alles goed!! Heb LoodsXL voor de bestelling nog het 1 en ander gevraagd over de bank zelf. En dit ging ook allemaal goed. Nu keek ik vandaag op hun site en bleek de bank ineens 10 % goedkoper te zijn. Er ging ipv 20 % - 30 % van af. Dan praat je toch over een hoop geld. Ik heb dit aan de mevrouw van de klantenservice voorgelecht en die sprong gelijk hooghartig in de verdediging. Erg jammer! Op de site staan bepaalde voorwaardes ( slecht te vinden ), maar daar klopt ook het 1 en ander niet aan. Toen ik mevrouw van de klantenservice vorig week sprak heeft zij dit ook niet aan mij aan gegeven. Dan voor iedereen die toch in de toekomst een aankoop zou willen doen bij LoodsXL - kijk goed naar de kortingen, want rond kerst en oud en nieuw geven ze vaak hoooooge kortingen zoals 35 %. Heeeeeel jammer dat mevrouw zo kortaf heeft gereageerd. M.v.g.

Het ziet er mooi uit... nu afwachten

ZIE REVIEW

Kathleen De Bie

Side table in lichte eik gekocht. Prachtig nog mooier dan op de websitešŸ¤© communicatie voor de levering perfect, de levering is ook top, zeer vriendelijke jongen

Kwaliteit

Ilona

Slechte service

Mooie kastjes

Mooie nachtkastjes besteld, helaas was er een wankel, stroef en was het metaal beschadigd. Contact opgenomen, maar ze leggen het meteen terug bij de klant. Werken niet mee met oplossingen. Het... Mooie nachtkastjes besteld, helaas was er een wankel, stroef en was het metaal beschadigd. Contact opgenomen, maar ze leggen het meteen terug bij de klant. Werken niet mee met oplossingen. Het hierbij gelaten, daarna nooit meer wat gehoord.

A. Scholten

Wat een waardeloos bedrijf is dit. Afspraken komt men niet na levertijd meer dan 15 weken!! Communicatie verloopt moeizaam en is slecht!

Zijn er niet.

Alles

Beste Alinda,
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je er zo instaat.
Beste Alinda,
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je er zo instaat.
Wij hadden de tafel half juli kunnen leveren, echter was er niemand aanwezig en konden wij de tafel ook niet zelf in de tuin/schuur o.i.d. plaatsen. Wij hebben direct aangegeven dat indien we je uit de route halen dit helaas enkele weken kan duren i.v.m. de zomervakantie en de drukte. Hiermee ben je akkoord gegaan.
Jammer om te lezen dat je een review schrijft, daar waar de informatie vooraf kenbaar was.
Veel plezier van je tafel.
Industrielemeubelshop

Nash

Zeer slecht. Ten eerste heb ik een tafel besteld. Levertijd was 1 tot 4 weken. Na 2 weken kreeg ik een mail dat ze pas over 6 weken zouden bezorgen. Heb een mail gestuurd en kon het ineens 3 weken... Zeer slecht. Ten eerste heb ik een tafel besteld. Levertijd was 1 tot 4 weken. Na 2 weken kreeg ik een mail dat ze pas over 6 weken zouden bezorgen. Heb een mail gestuurd en kon het ineens 3 weken eerder. Ik heb een naturel kleur tafel besteld maar heb een bruine ontvangen. Hele andere kleur. Hout kan afwijken maar naturel is een lichte variant. Ook zat er een vlek in de tafel, wat op een soort olievlek lijkt. Dit meteen na bezorging aangegeven. Nu zeggen ze dat dit hoort en de bruine tafel ook een naturel kleur is. Nu moet ik hem terugsturen op eigen kosten. Ze zitten helemaal in Groningen en de tafel is zwaar. Slecht bedrijf willen niks toegeven!! Maar heb de revieuws gelezen bij trustpilot jammer genoeg te laat!

Reageren op berichten, oplossingen zoeken met klanten

Anouk Rozema

Super blij

Snelle levering en mooi product

Kwaliteit douglastafel