8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox98% beveelt SteigerhoutenMeubelshop.nl aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid
7.8/10

Lucinda

De communicatie verloopt erg snel via de mail. Er word zelfs meegedacht om een efficiëntere indeling te krijgen van een kast. Ik ben erg tevreden :). Mijn bewoner is erg blij met zijn bureau en 2 kasten.

2 kasten en een bureau

Ik schrijf net een review en nu wil ik dit niet

Wat een service!! Wij bestellen een verkeerde maat bed (!!) en Forn komt gewoon terug om het aan te passen. Dat verwacht je toch bijna niet meer van internet verkoop! Erg blij mee, kan ze van harte aanbevelen

bed

Tine

Netjes en snel

Lievense

Hoekbank besteld op maat, omdat wij de oude bankkussens wilde gebruiken. We zijn langs geweest en alles ging heel vlot. We hoefde geen aanbetaling te doen en de levering precies op de afgesproken datum.

Hoekbank

Thomas

Zeer competente en vriendelijke mensen. Enorm blij met de kwaliteit van de bank en tafel. En dat voor die prijs! En de service is ook top. Zat een plank een beetje los. Die zijn ze achteraf (kosteloos uiteraard) vast komen zetten. Aanrader!

Steigerhouten bank plus tafel

V Dijk

Goede service, neemt tijd wat jouw wensen zijn.

Bed van 180x200 met nachtkastje en onderlade

Hoppiness Speciaalbieren

TOP!

Toonbank

Matthijn Brookman

Tafel

K. Esser

Twee geleverde tafelbladen waren net niet breed genoeg voor het onderstel. Zonder probleem werden de tafelbladen op korte termijn omgeruild.

twee tafelbladen

L

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Toen het vorige bedrijf failliet ging . Heeft Dutchwood bv alles mooi verder Af gehandeld met de vorge bestellingen .Top

Gilliams

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Dienstverlening na een mankement: draai een schroef in het kromgetrokken hout! Als klant afgewimpeld worden met dit antwoord geeft geen fijn gevoel. Voor herhaling vatbaar? Zeker niet!!!

2 tafelbladen met behandeling voor buitengebruik

Tore

WEERAL EEN FIRMA DIE NIET DOET WAT ZE BELOVEN

dubbel bed

he winkler

matige kwaliteit

tafel en kast

Rogér Eikenboom

Top werk wéér afgeleverd. Inmiddels al 4de offerte. Prachtige kwaliteit!

Dressoir tafels krukken etc

Wim Verkuringen

Matige afwerking / problemen met levering

Tafelblad Steigerhout gelijmd met nanocoating

SteigerhoutenMeubelshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SteigerhoutenMeubelshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 3 december 2015

SteigerhoutenMeubelshop.nl

Maatwerk meubelen, industriele meubelen, steigerhouten meubelen en betonlook meubelen voor thuis en bedrijf. Maatwerk steigerhouten meubelen zoals tafels, balies, bedden, salontafels, kasten en Tv-meubels. Showroom in Groot Ammers.

Ammerse Kade, 3A

Hoekbank

Thomas

Steigerhouten bank plus tafel

V Dijk

Goede service, neemt tijd wat jouw wensen zijn.

Bed van 180x200 met nachtkastje en onderlade

he winkler

matige kwaliteit

tafel en kast

Rogér Eikenboom

Top werk wéér afgeleverd. Inmiddels al 4de offerte. Prachtige kwaliteit!

Dressoir tafels krukken etc

Wim Verkuringen