Dorine Rotterdam

Uitstekende stellingkasten, snel geleverd

goede website, snel bestellen en snel leveren; ik heb al diverse stellingkasten besteld de afgelopen jaren en het materiaal blijft gelukkig leverbaar voor aanvulling

Studio Terra Lemmer

Super netjes bedrijf met goede en kwalitatieve producten. Meerdere keren besteld en afgehaald en was altijd goed. Denken ook goed mee als ze zien dat je mogelijk een reken foutje hebt gemaakt, echt... Super netjes bedrijf met goede en kwalitatieve producten. Meerdere keren besteld en afgehaald en was altijd goed. Denken ook goed mee als ze zien dat je mogelijk een reken foutje hebt gemaakt, echt top! En ze zijn flexibel als je iets op wil komen halen. Dus wat mij betreft niks op aan te merken en zeker een aanbeveling waard!

- Vriendelijk
- Meedenkend
- Flexibel
- Kwaliteit

P.J.

Goede kwaliteit stellingkasten. Uitstekende service. Vriendelijk personeel.

Het personeel denk uitstekend mee, als ik mijn project uitleg. Ze denken in oplossingen en dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.

Wieke Meijer

Prettig telefonisch contact, snelle levering van bestelling.

Mooi product, de stellingkasten van Stellingkast.nl. Site met vele uiteenlopende voorbeelden en de mogelijkheid om je kast naar eigen wens te configureren.

Klaas

Alles online geregeld, maak-je-eigen-stellingkast, ging prima

Snel geleverd

Keuken montage van den Hoek

Heel positief

Ik kreeg Edwin aan de telefoon met wat vragen aan mijn kant,en hij heeft gelijk een order gemaakt van wat ik wilde.Super.

Margriet

Fantastische service

Duidelijke website, fantastische hulp

Els

Levertijd is een stuk langer dan 1 à 2 dagen en de verzendkosten voor een paar losse planken zijn wel erg hoog.

Stevige kast.

Casper

Goede kwaliteit kasten, altijd alles goed verpakt en geleverd volgens planning. Bij aanvullende vragen inzake extra accessoires of kast onderdelen, werd dit zeer pro-actief en correct opgepikt.

Goede produkten, Goede communicatie

Jan

Zeer tevreden. goede communicatie en product en snelle levering.
Levering naar België met een goede transporteur. Telefonische verwittiging een half uur voor levering.

Goede kwaliteit qua product en service