Carina
- Sterke punten
- Meedenken over snellere levering!
Komen afspraken na.
IK had wat persoonlijke wensen aan mijn houten stelling kast ,deze zou alleen kunnen passen als de maten [ in mijn geval qua breedte ] konden worden aangepast ,en dat vonden ze gen enkel probleem, het telefoon gesprek ging prettig ,duidelijk , en zonder haast , en dat is in deze tijd zeer zeker een luxe .
Goed materiaal, kwaliteit is uitstekend. Alles goed ingepakt om beschadiging te voorkomen. Onderdelen waren goed. Kortom: uitstekend. Levering op de afgesproken tijd
Good. But the website always shows an error when trying to pay.
prima spullen en goede service
We hebben 2 keer een Stellingkast laten plaatsen en beide keren fantastisch werk geleverd. Denken mee met het plaatsen en niks is teveel.
mooie kasten besteld en goed ontvangen
erg hoge bezorgkosten. hierdoor koos ik het zelf op te halen. echter is dit niet voor iedereen handig en prijsgunstiger.
Snelle stipte levering
zeer goed
uitstekende stellingkasten, snel geleverd
Super netjes bedrijf met goede en kwalitatieve producten. Meerdere keren besteld en afgehaald en was altijd goed. Denken ook goed mee als ze zien dat je mogelijk een reken foutje hebt gemaakt, echt top! En ze zijn flexibel als je iets op wil komen halen. Dus wat mij betreft niks op aan te merken en zeker een aanbeveling waard!
Goede kwaliteit stellingkasten. Uitstekende service. Vriendelijk personeel.
Prettig telefonisch contact, snelle levering van bestelling.
Stellingkast.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stellingkast.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Komen afspraken na.
Good. But the website always shows an error when trying to pay.
prima spullen en goede service
mooie kasten besteld en goed ontvangen
Snelle stipte levering
zeer goed
uitstekende stellingkasten, snel geleverd
Goede kwaliteit stellingkasten. Uitstekende service. Vriendelijk personeel.
Prettig telefonisch contact, snelle levering van bestelling.
Stellingkast.nl heeft de volgende resultaten bereikt: