We hebben 2 keer een Stellingkast laten plaatsen en beide keren fantastisch werk geleverd. Denken mee met het plaatsen en niks is teveel.
- Sterke punten
- Zeer betrouwbaar bedrijf. Komen afspraken na. En plaatsen heel snel.
mooie kasten besteld en goed ontvangen
erg hoge bezorgkosten. hierdoor koos ik het zelf op te halen. echter is dit niet voor iedereen handig en prijsgunstiger.
Snelle stipte levering
zeer goed
uitstekende stellingkasten, snel geleverd
Super netjes bedrijf met goede en kwalitatieve producten. Meerdere keren besteld en afgehaald en was altijd goed. Denken ook goed mee als ze zien dat je mogelijk een reken foutje hebt gemaakt, echt top! En ze zijn flexibel als je iets op wil komen halen. Dus wat mij betreft niks op aan te merken en zeker een aanbeveling waard!
Goede kwaliteit stellingkasten. Uitstekende service. Vriendelijk personeel.
Prettig telefonisch contact, snelle levering van bestelling.
Alles online geregeld, maak-je-eigen-stellingkast, ging prima
Heel positief
Fantastische service
Levertijd is een stuk langer dan 1 à 2 dagen en de verzendkosten voor een paar losse planken zijn wel erg hoog.
Goede kwaliteit kasten, altijd alles goed verpakt en geleverd volgens planning. Bij aanvullende vragen inzake extra accessoires of kast onderdelen, werd dit zeer pro-actief en correct opgepikt.
Zeer tevreden. goede communicatie en product en snelle levering. Levering naar België met een goede transporteur. Telefonische verwittiging een half uur voor levering.
Stellingkast.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stellingkast.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
mooie kasten besteld en goed ontvangen
Snelle stipte levering
zeer goed
uitstekende stellingkasten, snel geleverd
Goede kwaliteit stellingkasten. Uitstekende service. Vriendelijk personeel.
Prettig telefonisch contact, snelle levering van bestelling.
Alles online geregeld, maak-je-eigen-stellingkast, ging prima
Heel positief