Mark
- Stellingen
Zeer snelle klantenservice.
👍
Nette bezorgdienst.
Product is zoals omschreven. Maar dit bedrijf werkt met DHL. Ik heb heel de dag thuis gewacht op mijn product. Vervolgens staat hij op afgeleverd. Track en trace is weg. En ik heb geen product. Ik heb 3 dagen lang moeten bellen met DHL klantenservice. Vervolgens krijg ik een verfrommelt bonnetje van de bezorger op de deurmat. Op dag 4. Waar ik mijn pakketten kan ophalen. 1 of ander vervallen trappenhuis paar straten verder. Nou ben ik maar 1.63 en 53 kilo. Met een zwakke schouder. Ik heb betaald voor verzendkosten. En mag ik zelf alles gaan ophalen. Sjouwen. En nog eens de trap op sjouwen. om deze reden krijg dit bedrijf een 1. Bedrijven moeten het serieuzer nemen via wie zij hun pakketten verzenden! Want ook dit valt onder service ! Dank u
Fijn
Snelle afhandeling.
Snelle nette service.
Alles perfect geregeld
Alles netjes volgens afspraak verlopen.
Het is duidelijk hoe je de kast moet monteren.
Stevige Opbergboxen
Tevreden.
Stellingstore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stellingstore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer snelle klantenservice.
👍
Nette bezorgdienst.
Fijn
Snelle afhandeling.
Snelle nette service.
Alles perfect geregeld
Alles netjes volgens afspraak verlopen.
Het is duidelijk hoe je de kast moet monteren.
Stevige Opbergboxen
Tevreden.