M. Ozdemir
Uitstekend - aanrader voor professionele stempels en aanverwante producten
Snel en netjes
Tot op heden niet goed!
Matig. Late levering
Slechte ervaring, brievenbus pakketje is niet bezorgd.
buiten een communicatie fout alles ok na rechtzetting
Leek goed maar mijn bestelling is al te lang onderweg zonder dat ik er updates over krijg. Ik kan nog niks zeggen over het eindresultaat omdat ik mijn stempel nog niet ontvangen heb.
Snel en precies wat ik bestelde
Aangename ervaring en goede service
Goede producten tegen een goede prijs en kwaliteit.
Stempel besteld en binnen 2 dagen op de mat.
Goed kijken
Heel prettig
Stempels.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stempels.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend - aanrader voor professionele stempels en aanverwante producten
Snel en netjes
Tot op heden niet goed!
Matig. Late levering
Slechte ervaring, brievenbus pakketje is niet bezorgd.
buiten een communicatie fout alles ok na rechtzetting
Snel en precies wat ik bestelde
Aangename ervaring en goede service
Goede producten tegen een goede prijs en kwaliteit.
Stempel besteld en binnen 2 dagen op de mat.
Goed kijken
Heel prettig