Fam Hoogland

Prettige ervaring, Ruben werkt netjes en komt afspraken na. Zowel de open als de dichte trap zijn erg mooi geworden. Service is uitstekend!

Dieuwke Mombarg

Duidelijke uitleg en goede afspraken, keurig werk. Ook tuusentijds contact is makkelijk. Zowel Ruben als Murat zijn prettig in de omgang. Ga zo door! Veel succes.

Smits E

Zeer goede kwaliteit van het product, montage en hij werkt erg nauwkeurig. Ruben is prettig als persoon om in huis aan het werk te hebben.

Fam. Jacobs

Een aanrader! Ruben werkt netjes, komt afspraken na, trap ziet er supergoed uit, nogmaals dank!

W

Het hele proces is super fijn verlopen wij zijn super tevreden met onze nieuwe trap.
Aanrader wat mijn betreft.

Doris Ebbers

Ruben is een fijne vent! Duidelijk in de communicatie en werkt netjes en opgeruimd. Hij levert goed werk en we zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap! Bedankt :)

Pia Vink

Bij het allereerste adviesgesprek hadden we meteen een goed gevoel. Ruben legde alles duidelijk uit. Er is een ruime keuze uit materialen en mogelijkheden. Ruben is een rustig persoon en werkt... Bij het allereerste adviesgesprek hadden we meteen een goed gevoel. Ruben legde alles duidelijk uit. Er is een ruime keuze uit materialen en mogelijkheden. Ruben is een rustig persoon en werkt nauwkeurig.
Het resultaat is geheel volgens verwachting en we zijn dan ook super tevreden.

Reactie Steps&Stairs traprenovaties:

Jullie bedankt voor de gastvrijheid en veel plezier met jullie nieuwe trap!

J.W. Smit

Het hele proces is zeer fijn verlopen.
Helder gesprek en goede uitleg wat de mogelijkheden waren.
Kosten waren ook gelijk duidelijk.
De montage verliep zonder problemen ruim binnen...
Het hele proces is zeer fijn verlopen.
Helder gesprek en goede uitleg wat de mogelijkheden waren.
Kosten waren ook gelijk duidelijk.
De montage verliep zonder problemen ruim binnen de afgesproken tijd en ook zonder veel rommel te maken.
Het eindresultaat is een zeer mooie trap waar we elke dag van genieten.
Ik beveel hem zeker aan aan ieder die ook voor deze keuze staat.
John Smit

Fam.Houterman

Super tevreden, zeer vriendelijke jongeman.Houdt zich aan gemaakte afspraak , werkt zeer netjes ,de zeer mooie trap was het resultaat van 1dag werk door Ruben.

Stephan Meijer

Vanaf het eerste contact met Ruben tot en met de renovatie is het allemaal heel prettig en professioneel verlopen. De uitleg bij het adviesgesprek was heel helder en duidelijk. Ook de ruime keuze... Vanaf het eerste contact met Ruben tot en met de renovatie is het allemaal heel prettig en professioneel verlopen. De uitleg bij het adviesgesprek was heel helder en duidelijk. Ook de ruime keuze aan mogelijkheden en materialen was fijn. Op Rubens advies elders gebogen trapleuningen besteld. Deze waren echter nog niet geleverd op het moment dat Ruben de trap kwam renoveren. Dit was echter geen probleem. Zodra de trapleuningen geleverd werden, heeft hij deze alsnog kosteloos gemonteerd. Top!
De renovatie heeft hij zeer secuur en netjes uitgevoerd. Ruben werkt rustig maar gestaag door. Daarnaast is hij een prettige en kundige man, waar wij vanaf het begin vertrouwen in hadden.
Bedankt voor het mooie resultaat.