J.Michielsen

Ruben van Steps&Stairs heeft mooi werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden. Alles zoals afgesproken binnen de tijd. We kunnen Steps&Stairs aanbevelen.

Heer Buys

Zeer nette jongens, werken met professionele apparaten en weten wat ze doen, denken met je mee zodat je niet later verrast wordt. Eerste contact verliep keurig, goed advies gekregen over wat er zoal mogelijk is, montagedag vrij snel gepland en keurig optijd om half8 aanwezig, alles na afloop nettjes schoon opgeleverd, wij zijn zeer tevreden

Liane van Dijk

Super goede ervaring met Steps&Stairs. Van het begin tot het einde. Met het adviesgesprek had ik al gelijk een goed gevoel en dat gevoel heeft me niet in de steek gelaten. En nu is onze trap af en het is echt een droomtrap geworden. Wij zouden zeggen, wil je een traprenovatie laat dat dan zeker doen door Steps&Stairs!

Traprenovatie met de zijkant mee gedaan en verlichting. Overloop ook meegedaan

Laura

Top! Superblij met het resultaat.

2 trappen.

Elise

Steps and stairs is echt een aanrader. Kwaliteitswerk voor een goede prijs. De trap is nu de eyecatcher van het huis. Bovendien communiceert Ruben snel en prettig en kon de renovatie snel plaatsvinden.

Anneke

Zeer prettig bedrijf, Ruben en Murat doen wat ze zeggen. Werken zeer precies. Kortom een aanrader Steps&Stairs!

Traprenovatie HPL laminaat

Sikkens

We hebben het heel positief ervaren. Professioneel bedrijf. Ruben neemt alle tijd voor je bij het advies gesprek. Is optijd op afspraken en werkt heel netjes.

Trap met lampjes

Ramona

Professioneel en een bedrijf met passie. We zijn zo blij met het goede advies en uiteindelijk met onze prachtige trap met verlichting en mooie trapleuning, zeker een dikke aanrader!

Trap met verlichting en trapleuning

Wim Gijsberts

Heel goed

Trap renovatie

Fam Hoogland

Prettige ervaring, Ruben werkt netjes en komt afspraken na. Zowel de open als de dichte trap zijn erg mooi geworden. Service is uitstekend!

Open en dichte trap

Dieuwke Mombarg

Duidelijke uitleg en goede afspraken, keurig werk. Ook tuusentijds contact is makkelijk. Zowel Ruben als Murat zijn prettig in de omgang. Ga zo door! Veel succes.

Trap met verlichting

Smits E

Zeer goede kwaliteit van het product, montage en hij werkt erg nauwkeurig. Ruben is prettig als persoon om in huis aan het werk te hebben.

Fam. Jacobs

Een aanrader! Ruben werkt netjes, komt afspraken na, trap ziet er supergoed uit, nogmaals dank!

W

Het hele proces is super fijn verlopen wij zijn super tevreden met onze nieuwe trap. Aanrader wat mijn betreft.

Trap

Doris Ebbers

Ruben is een fijne vent! Duidelijk in de communicatie en werkt netjes en opgeruimd. Hij levert goed werk en we zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap! Bedankt :)

Traprenovatie

Steps&Stairs traprenovaties verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Steps&Stairs traprenovaties heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 juli 2021

Steps&Stairs traprenovaties

Steps&Stairs is dé vakspecialist op het gebied van traprenovaties. Kwaliteit is de norm, met oog voor elk detail! Wij verzorgen uw traprenovatie van A tot Z.

Waemelslant 139

6931HV Westervoort

J.Michielsen

Heer Buys

Liane van Dijk

Traprenovatie met de zijkant mee gedaan en verlichting. Overloop ook meegedaan

Laura

Top! Superblij met het resultaat.

2 trappen.

Elise