Smit
- Sterke punten
- Snelle levering
De bestelling werd snel geleverd met juiste informatie
Prima hout, echter de laatste keer had ik eikenhout besteld, op het plaatje stonden 2 pallets maar ik kreeg ze op elkaar gestapeld, was even een probleem omdat ik klein ben en zelf met de lange trap in niet alles onderin er uit kreeg. Als ik de beschrijving lees dan staat het er wel. Ik vroeg aan de chauffeur of hij deze ernaast wilde zetten, maar dat weigerde hij. Hij was niet de vrolijkste 😀 misschien wij om het plaatje aan te passen. Het hout is overigens perfect!
De pallet was in de vrachtwagen gezekerd, anders was deze zeker omgevallen. Bij het uitladen heb ik er zelf een houtblok onder moeten schuiven om er iets van stabiliteit in te krijgen. Ronduit onveilig om zoiets op de oprit te hebben, zeker als er ook kinderen in de buurt zijn. Mijn mail hierover met foto's werd totaal niet serieus opgepakt.
Een verademing als je moe wordt van houtland
Bezorging goed kratten en eikenhout goed
Ongelofelijk snel
Mooi droog hout, snel geleverd
Zorgvuldig en communicatief!
Proefset briketten aangeschaft. De voorgestelde brand/gloei uren kloppen niet. Deze zijn veel korter dan in de aanbevelingen weer gegeven.
1 cbm eiken haardblokken besteld. Ik was niet echt onder de indruk van de kwaliteit! Heel veel "gruis" (klein hout/losse schors/rommel) in de big bag zodat er effectief zeker 10% weggegooid kon worden
Mooi ovengedroogd haardhout mix. Goede stapelbare blokken
Goede service en kwaliteit
Mix voor kleine kachel
Goede service en kwaliteit materiaal
Sterhout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sterhout heeft de volgende resultaten bereikt:
De bestelling werd snel geleverd met juiste informatie