8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox86% beveelt Sterkado.nl aan!

Marijke

Na een bestelling was er een snelle levering. Toen 1 cadeau niet compleet bleek te zijn is er snel actie ondernomen en werden de ontbrekende producten alsnog nageleverd.

Angelique

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

30 januari'25 bestelling geplaatst. Kreeg bevestiging binnen 3 a 5 werkdagen geleverd. Vandaag 12-02-2025 kom ik thuis van het werk, staat het pakket gewoon voor de deur buiten. Gelukkig wonen wij in een rustig stuk woonwijk. Maar dit vind ik not done om het zo bij de voordeur te zetten waar iedereen het kan zien staan.

Antwoord Sterkado.nl

Beste Angelique, Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat je geen contact met ons hebt opgenomen over deze kwestie. We hadden graag met de leverancier willen schakelen om dit op te lossen. We hopen dat je desondanks veel plezier hebt met de gekozen plant. Met vriendelijke groet, Team Sterkado

Geantwoord op

Martijn

Prima manier om werknemers een kado te geven

Cet Akkermans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ontzettend slecht kerstpakket. Er zaten 7 items in, voor een waarde van €30,00 vind ik dit zeer weinig. Van die 7 artikelen waren er 4 chips/ popcorn (kleine zakjes ook nog). Voor mij zeer teleurstellend pakket dus

Breukelman Klaas

Prima product, snel geleverd. We genieten er veelvuldig van. (Airfryer Inventum)

Renatha

Het ging vlot en een mooi kado

Sophia

Snelle levering, en uitermate tevreden met het product.

Félicien

Perfect.

Mike

Leuk kado mogen uirzoeken, personeel vakantie winkel bedankt

Karin van der Kaaden-van Klink

Ruime keuze, snel geleverd, zeer geschikt om ook anderen te verwennen.

Yvonne

Snel geleverd!

alida gorter

SterSterSterLege sterLege ster

boek

Victoria Osariere

Roeline

Het kado vlot en in goede orde ontvangen!

Senna Willems

Een mooi horloge gekregen

Sterkado.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sterkado.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 29 oktober 2013

Sterkado.nl

STERKADO is een totaalleverancier van cadeauconcepten voor bedrijven en levert de leukste cadeaus voor hun personeel en relaties. Voor elke gelegenheid een geschikt cadeauconcept, zoals voor kerst, verjaardagen, bedankje en jubilea.

Jaap Bijzerweg 19

Breukelman Klaas

Renatha

Het ging vlot en een mooi kado

Sophia

Snelle levering, en uitermate tevreden met het product.

Félicien

Perfect.

Mike

Leuk kado mogen uirzoeken, personeel vakantie winkel bedankt

Karin van der Kaaden-van Klink

Ruime keuze, snel geleverd, zeer geschikt om ook anderen te verwennen.

Yvonne

Snel geleverd!

alida gorter

SterSterSterLege sterLege ster

boek

Victoria Osariere

Roeline

Het kado vlot en in goede orde ontvangen!

Senna Willems

Een mooi horloge gekregen