Marijke
Na een bestelling was er een snelle levering. Toen 1 cadeau niet compleet bleek te zijn is er snel actie ondernomen en werden de ontbrekende producten alsnog nageleverd.
30 januari'25 bestelling geplaatst. Kreeg bevestiging binnen 3 a 5 werkdagen geleverd. Vandaag 12-02-2025 kom ik thuis van het werk, staat het pakket gewoon voor de deur buiten. Gelukkig wonen wij in een rustig stuk woonwijk. Maar dit vind ik not done om het zo bij de voordeur te zetten waar iedereen het kan zien staan.
Prima manier om werknemers een kado te geven
Ontzettend slecht kerstpakket. Er zaten 7 items in, voor een waarde van €30,00 vind ik dit zeer weinig. Van die 7 artikelen waren er 4 chips/ popcorn (kleine zakjes ook nog). Voor mij zeer teleurstellend pakket dus
Prima product, snel geleverd. We genieten er veelvuldig van. (Airfryer Inventum)
Het ging vlot en een mooi kado
Snelle levering, en uitermate tevreden met het product.
Perfect.
Leuk kado mogen uirzoeken, personeel vakantie winkel bedankt
Ruime keuze, snel geleverd, zeer geschikt om ook anderen te verwennen.
Snel geleverd!
boek
Het kado vlot en in goede orde ontvangen!
Een mooi horloge gekregen
Sterkado.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sterkado.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima manier om werknemers een kado te geven
Het ging vlot en een mooi kado
Snelle levering, en uitermate tevreden met het product.
Perfect.
Leuk kado mogen uirzoeken, personeel vakantie winkel bedankt
Ruime keuze, snel geleverd, zeer geschikt om ook anderen te verwennen.
Snel geleverd!
boek
Het kado vlot en in goede orde ontvangen!
Een mooi horloge gekregen
Sterkado.nl heeft de volgende resultaten bereikt: