Sterkado

m.kramer

Prima kado en hele vlotte levering!

j

Product werkte niet. Geen handleiding. Vriendelijke dame bij klantenservice zou handleiding doorsturen, maar dat was handleiding van ander type. Uiteindelijk belofte dat er een nieuw product wordt... Product werkte niet. Geen handleiding. Vriendelijke dame bij klantenservice zou handleiding doorsturen, maar dat was handleiding van ander type. Uiteindelijk belofte dat er een nieuw product wordt opgestuurd. Even afwachten hoe dit product is.

Hi Jessica,
Bedankt voor je feedback!
Hi Jessica,
Bedankt voor je feedback!
Zoals aangegeven, hebben we inderdaad een andere handleiding toegestuurd. Deze specifieke handleiding hebben we van onze leverancier ontvangen, die aangeeft dat deze wellicht kan helpen om het probleem tijdelijk op te lossen. We hebben nader onderzoek gedaan om ervoor te zorgen dat we de juiste handleiding voor je hebben.
We horen graag of het nieuwe product naar wens is!
Team - STERKADO

Heliante Kuster

Een kadobon, die ik zeker aan beveel. Mooie selectie en lekker lang geldig. Helemaal top!!

Marja

Veel keuze en mooie kados

Dmitri

Alles prima geregeld. Snel, duidelijk en kwalitatief goed.

J.Boone

Snelle levering,mooie kado’s

R.Posthumus

Personenweegschaal

Edo

Was het vergeten maar kreeg keurig een reminder

Thea hilkman

Er ging even iets mis maar is keurig opgelost

Beste Thea,
Team sterkado

Jessy Smith

Was helder en overzichtelijk. Heb er nog wel 50 punten staan, maar wat daarmee gebeurd, weet ik niet.

Beste Jessy,
Bedankt voor je mooie feedback.
De overige 50 punten kun je nog schenken aan een goed doel naar keuze.
Met...
Beste Jessy,
Bedankt voor je mooie feedback.
De overige 50 punten kun je nog schenken aan een goed doel naar keuze.
Team sterkado