Sterkado

Emanuel

Kkr slechte bedrijf ik haal 3 bioscoopkaarten, ben 2 keer naar klantenservice gegaan omdat ik ze niet ontvangen had. Heb nog steeds geen ene kkr kaart binnen

Beste Emanuel,
Beste Emanuel,
Wij vinden het vervelend te lezen dat je tot op heden de bioscoopkaarten nog niet ontvangen hebt. De leverancier heeft de kaarten per e-mail opnieuw aan je verstuurd en wij willen je ook vragen je ongewenste e-mail te controleren.
Wil jij morgen (donderdag 1 juni) ons een e-mail sturen naar info@sterkado.nl indien je ze nog niet ontvangen hebt, dit omdat wij de leverancier nogmaals hebben gevraagd ze aan te versturen per e-mail.
Team - STERKADO

Oudshoorn

Had er meer van verwacht, maar heb het zelf besteld

Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het oprecht vervelend dat je niet tevreden bent met het bestelde cadeau. Dit is niet onze bedoeling.
Graag helpen wij je verder. Zou je...
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Graag helpen wij je verder. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar info@sterkado.nl met je bestelnummer? Zodat wij naar een passende oplossing kunnen zoeken.
Team Sterkado

Rutger Koelewijn

Leuke manier van kado geven met verschillende mogelijkheden. Goed om dit zo door scholen te doen. Het is een enorm gevarieerd aanbod.

ineke

Heel fijn om een kado te krijgen als sterkado. Je kunt naar eigen smaak iets uitkiezen. De website is overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen ging eenvoudig en het bestelde werd de volgende dag... Heel fijn om een kado te krijgen als sterkado. Je kunt naar eigen smaak iets uitkiezen. De website is overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen ging eenvoudig en het bestelde werd de volgende dag al bezorgd.

N Jansen

Ik was in eerste instantie niet tevreden over de kwaliteit van het geleverde product. Dit is door de klantenservice serieus opgepakt en er is mij een voortreffelijk alternatief aangeboden.

Hi,
Dank je wel voor je mooie feedback!
Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi nieuw cadeau.
Team - STERKADO

Jacqueline Geerts

Prima, snelle levering. Heeeeel veel keus, misschien té veel.

Beste Jaqueline,
Fijn te horen dat de levering zo snel was.
Gelukkig heb je door de ruime keuze aan cadeaus toch iets leuk kunnen uitzoeken!

Kees van Ojik

Ruime keuze in cadeaus. Het gekozen cadeau werd netjes afgeleverd.

Marisca Yalçin

Super snel mijn cadeau binnen gekregen

Evert Nagel

Zeer snelle levering van mijn uitgekozen kado's