Sterkado

Lian vd Velden

De oorbellen vallen mij tegen ik had ze wat donkerder verwacht maar voor karnaval is het prima. Ik had ook nog een bon van 2023 die was al niet geldig meer.

Frank

Snel geleverd, weinig keus.

Maurice Goessens

Correct en zeer snel afgeleverd,chapeau

Aafke Dijk

Mooie cadeaus en een snelle levering.
Houden zo

Eric deBakker-P.

Prima keuzemogelijkheden voor de artikelen en duidelijk proces voor de bestelling. Enige commentaar is de logistieke feedback en de tracking van de zending.

Irma

Zeer vlotte levering. Fijne website. Houden zo!

Hi Irma,
Bedankt voor je mooie compliment. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Groet,
Team STERKADO

Marcel

Hele snelle levering. Prima geregeld.

Hi Marcel,
Bedankt voor dit mooie compliment.
Erg leuk om te lezen dat je tevreden bent met de levering van jouw cadeau.
Nog veel plezier met je gekozen cadeau!
Groet, Team STERKADO

Margriet Bevers

Beetje onduidelijk, vooral bij meerdere vouchers hoe deze te verwerken, voor de rest prima.Gelukkig wel kadobonnen te downloaden,daar anders de keuze beperkt is.Heb nu een smarteatch besteld,maar... Beetje onduidelijk, vooral bij meerdere vouchers hoe deze te verwerken, voor de rest prima.Gelukkig wel kadobonnen te downloaden,daar anders de keuze beperkt is.Heb nu een smarteatch besteld,maar werkt niet naar behoren.
Bij wie jan ik dan terecht met mijn vraag?

Beste Margriet,
Beste Margriet,
Wat vervelend om te lezen dat de smartwatch niet naar behoren werkt. Kan jij ons een e-mail sturen met meer informatie over wat er precies niet werkt? De e-mail mag je sturen naar het volgende e-mailadres: info@sterkado.nl
Wij zien de e-mail graag tegemoet, zodat wij je verder kunnen helpen.
Groet,
Team STERKADO