9.1 /10

12008 reviewsSchrijf review

checkbox97% beveelt Stern aan!

12008 reviews

Manoj

Geheel Tevreden

Goed ervaring van begin tot eind

Adam

SterSterSterSterLege ster

Ik kom zeker terug

Beschrijf hier uw ervaring
Alle afspraken zijn netjes nagekomen, alleen de keuzes aan auto's die ze aanbieden us best wel beperkt

Saral

Makkelijk en snel geregeld zonder gedoe!

Beschrijf hier uw ervaring
Erg vriendelijk personeel zowel telefonisch als op kantoor. De verhuisbus was helemaal in orde en vooraf wordt de bekende schade rustig met je doorgenomen waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Ook het onbeperkt aantal KM en het kunnen inleveren bij een andere locatie maakt MABI van grote meerwaarde t.o.v. andere verhuurders.

René

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring
Voertuig voldeed aan de eisen, was netjes en kmvrij rijden is gewoon een pré. Dan weet je precies waar je aan toe bent!

Da Silva

Fijn bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring
Fijn bedrijf, zeer vriendelijk, goede service, uitstekende auto’s, echt een aanrader en niet duur. Bedankt voor het gebruik van uw busje naar de Ardennen voor een familie weekend.

Rick

Afspraak is afspraak

Vlotte afhandeling bij het inleveren van het voertuig

Bart Warburg

Het kan niet beter.

Beschrijf hier uw ervaring
Wat verwacht je? Een gouden stuur? Een bosje bloemen op het dashboard? Nou..........., dat krijg je niet, maar je krijgt precies wat je wilt. Een schone, nieuwe, nette auto en dat kilometer vrij.

Sabrina

Goede zaak en fijn personeel

Heb het goed ervaren

Vera en Jorg

HET verhuurbedrijf bij ons om de hoek

Beschrijf hier uw ervaring
Goede service, gemakkelijk reserveren en vriendelijke mensen.

Ragen

TOP TOP TOP

Beschrijf hier uw ervaring
Hele leuke mensen op Rotterdam zuid gezellig vriendelijk schone auto goede uitleg meelevend niet moeilijk. Met een gerust raadt ik ze aan

Eddy Sam-Sin

Betrouwbaar autohuur bedrijf.

Beschrijf hier uw ervaring
Correcte behandeling en goed geïnformeerd en alles tot op puntjes op de i goed geregeld en vriendelijk.

VR

Great rental agency

Best customer service and best rental cars

Jasper Beekmans

Goede ervaring met MABI

Beschrijf hier uw ervaring
Voor onze jaarlijkse bedrijfswintersport weer busjes gehuurd bij vestiging Arnhem. Boeken gaat snel en handig, de voorwaarden zijn gunstig, busjes zijn netjes. Tevreden klant!

Nils van hoften

Zorgeloos huren

Beschrijf hier uw ervaring
Auto was tip top in orde,vriendelijke uitleg. Op het laatste moment gereserveerd maar dat was geen probleem voor de medewerker. Keurig geregeld.

C. van der Wal

Ford transit custom gehuurd voor een skivakantie met 7 personen

Beschrijf hier uw ervaring
Vanaf het reserveren tot aan het ophalen en terugbrengen is alles precies volgens afspraak gegaan. Alle kenbaar gemaakte wensen waren in en op de bus aanwezig. Ook reuzefijn was het feit dat er kilometervrij gereden kon worden. Ik doe dit al twee jaar op rij, en ben super tevreden. Ook de omgang met het personeel wil ik niet onbeantwoord laten, niets dan lof voor hun inzet.

Stern verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stern heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • check12008 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 26 februari 2016

Stern

Stern staat voor geïntegreerde dienstverlening in de automarkt, voor autobedrijven met toonaangevende merken, voor zakelijke en financiële autodienstverlening en voor autotechniek waaronder professioneel autoschadeherstel. Kortom een compleet mobiliteitspakket voor de Sternklant, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid. Stern is met meer dan 100 vestigingen prominent aanwezig in de autodichte regio's van het land in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Postbus 94949

Adam

SterSterSterSterLege ster

Ik kom zeker terug

Saral

Makkelijk en snel geregeld zonder gedoe!

René

Heb het goed ervaren

Vera en Jorg

HET verhuurbedrijf bij ons om de hoek

Beschrijf hier uw ervaring
Goede service, gemakkelijk reserveren en vriendelijke mensen.

Ragen

TOP TOP TOP