Stern

Ingrid

Snel, prettig en fijne auto

Beschrijf hier uw ervaring

Na autopech en haast ben ik zeer goed geholpen.

Pieter van Werkhoven hardinxveld

Bij af halen zelfs de auto gewassen en binnen gestofzuigd

ruim voldoende

A. Van de Beek

Uitstekend!

Punctueel en keurig!

Chandru

The damage with the car has been done very carefully and nicely.

Beschrijf hier uw ervaring

Very nice people and employees are very friendly. I am happy with the service from Stern.

Jolie

Tevreden klanten

Beschrijf hier uw ervaring

Goede communicatie en uitleg bij eventuele vragen. We kregen een jonge wagen met de nodige uitrusting om van onze vakantie een ontspannen moment te maken. Onbeperkte kilometers, ruime wagen, goede... Goede communicatie en uitleg bij eventuele vragen. We kregen een jonge wagen met de nodige uitrusting om van onze vakantie een ontspannen moment te maken. Onbeperkte kilometers, ruime wagen, goede prijs-kwaliteit... alles waar we op hoopten en gelukkig zonder problemen terug kunnen inleveren.

Gaston

Vriendelijk en betaalbaar

Beschrijf hier uw ervaring

3 dagen voor mijn vakantie bel ik met Stern en vraag om een auto met trekhaak. De medewerker gaat het uitzoeken en beloofd terug te bellen. Op het afgesproken tijdstip belt hij terug met goed... 3 dagen voor mijn vakantie bel ik met Stern en vraag om een auto met trekhaak. De medewerker gaat het uitzoeken en beloofd terug te bellen. Op het afgesproken tijdstip belt hij terug met goed nieuws. De auto is beschikbaar. De reservering kan direct via de telefoon geregeld worden. Dat duurt slecht een minuut. Bij het ophalen van de auto is de medewerker vriendelijk, duidelijk, laat alles aan de auto zien en wenst met goede reis. Ook bij het terugbrengen van de auto een vriendelijke medewerker en soepele afhandeling. Kortom, erg tevreden over de klant vriendelijkheid, de geleverde auto en de prijs hiervan. Zeker een aanrader!

Marja

Zeer klantvriendelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Werden gebeld dat we de bus eerder konden halen. Bij het afhalen hadden we haast waarop goed werd ingespeeld.

Wai Ho

Goede autoverhuur

Beschrijf hier uw ervaring

Erg tevreden met het huren van een auto bij Stern.
Medewerkers zijn vriendelijk.
Auto is conform beschrijving en schoon.
Geen gedoe met extra kilometers etc

Ties van der Velden

Redelijk/goed

Beschrijf hier uw ervaring

Bij het afsluiten van de huur geen problemen en zeer vriendelijk personeel! Bij het inleveren van de auto te maken gekregen met een beetje een rare en vreemde man met een accent met rare... Bij het afsluiten van de huur geen problemen en zeer vriendelijk personeel! Bij het inleveren van de auto te maken gekregen met een beetje een rare en vreemde man met een accent met rare opmerkingen! Zijn klantvriendelijkheid en service was laag. Gelukkig later een vrouw gekregen die super aardig was.

Nico L. Mookhoek - Dordrecht

Herstel schade Ford

Beschrijf hier uw ervaring

Schade besproken met de Stern Dealer in Dordrecht. Direct is actie ondernomen betreffende inleveren schade auto en opleveren van gerepareerde wagen.
Deze afspraken zijn perfect nagekomen...
Deze afspraken zijn perfect nagekomen evenals het prima herstel van de Ford. Het vervangend vervoer conform geregeld volgens de gemaakte afspraken.