Stern

Alles perfect.

Karima Marghich

Vriendelijk en meedenkend

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijke jongen man die heel goed meedenkt

Soufiane

Goede berhuurbedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Wij zijn erg goed geholpen en de auto voldeed aan alle wensen en beloften. Konden de auto zelfs eerder terug brengen dan afgesproken. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Tiemen Rapati

Precies wat je van een autoverhuurbedrijf zou (willen) verwachten

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb inmiddels al een stuk of 6 keer bij SternRent/MABI in Amsterdam West een auto geleend voor langere trips, en ben nooit teleurgesteld. Altijd nieuwe, nette auto's met alle moderne gemakken;... Ik heb inmiddels al een stuk of 6 keer bij SternRent/MABI in Amsterdam West een auto geleend voor langere trips, en ben nooit teleurgesteld. Altijd nieuwe, nette auto's met alle moderne gemakken; van veiligheidsfeatures tot Apple CarPlay. En vriendelijke, professionele service waarbij altijd geprobeerd wordt je te helpen en je tegemoet te komen. Helemaal niks op aan te merken!

Fam. Camping

Topervaring weekend verhuisbus

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekende kwaliteit en service voor een zeer scherpe prijs

Eric

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer tevreden , mocht ik weer een huurauto nodig hebben kom ik zeker terug

Antonio Soares

Snel geholpen prima Servce

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had per direct een voertuig nodig en dat kon bij Mabi geen gedoe met Creditcard en Top service!!

Wim Bentvelsen

Een goed en veilig begin van de vakantie

Beschrijf hier uw ervaring

Jaren huren we een auto bij MABI Mobility, voorheen Stern Rent, voor als we op vakantie gaan. Zekerheid dat er op weg niets gebeurt kan niemand je natuurlijk geven, maar veiligheid voor alles en... Jaren huren we een auto bij MABI Mobility, voorheen Stern Rent, voor als we op vakantie gaan. Zekerheid dat er op weg niets gebeurt kan niemand je natuurlijk geven, maar veiligheid voor alles en eigen auto is meer op Nederland gericht :-), dus voor Oostenrijk of de bergen in huren we een huurauto. Kijken uit naar de dag dat we de huurauto mogen ophalen aan locatie Mercuriusweg 9 in Den Haag. Het begin van de vakantie, rijden met een van alles voorziene huurauto naar je vakantiebestemming. Bij het ophalen en inleveren van de huurauto worden we op gemoedelijke en vriendelijke wijze geholpen door altijd goedgemutste kenners van deze verhuurlocatie. Prima uitleg en adviezen van wat nieuw is aan de auto. Met een goed en veilig gevoel begint onze vakantie.

Mea

Informatie online klopt 100%

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijke online reservering en vlotte afhandeling bij het ophalen en terugbrengen van de auto.

Jan

Altijd prima geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

Zoals altijd weer tevreden een auto gehuurd, prima personeel en niet te duur.