Stern

A de Roo

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

zeer netjes en vriendelijk ontvangen en de auto is netjes en schoon geleverd

’tTrimpad bv

Vw huren

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne mooie zeer nieuwe auto meegekregen. Voldoende ruimte en super netjes

Alfred Schwarz

Super verhuurder

Aanrader

Wim meijer

Zeer goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Heel tevredenwe komen zeker teug

Santee

Frankfurk

Beschrijf hier uw ervaring

Nothing different from a well oil system

Angelo.H

Hoe.het.ook. Kan.

Zeer prettig

Frank Muntslag

Goede prijs

Beschrijf hier uw ervaring

Mabi heeft jonge auto's in de verhuur en de auto was schoon en alle bestaande (krasjes) doorgelopen met de balie medewerker. Tank was vol en alle bedragen waren volgens vooraf opgave berekend. De... Mabi heeft jonge auto's in de verhuur en de auto was schoon en alle bestaande (krasjes) doorgelopen met de balie medewerker. Tank was vol en alle bedragen waren volgens vooraf opgave berekend. De prijs voor een week heb ik vergeleken met meerdere bedrijven en Mabi blijft mijn voorkeur houden qua service, prijs en kwaliteit. De auto ook schoon (wasstraat) en stofzuig van binnen weer ingeleverd, zoals ontvangen!

Randy Brouwer

Top service!

Beschrijf hier uw ervaring

We hadden op het laatste moment een busje nodig voor naar Slovenië voor een trainingskamp, en dankzij Mabi werd het snel geregeld, waarbij andere bedrijven die we hadden gebeld niet eens moeite... We hadden op het laatste moment een busje nodig voor naar Slovenië voor een trainingskamp, en dankzij Mabi werd het snel geregeld, waarbij andere bedrijven die we hadden gebeld niet eens moeite deden voor een gepaste oplossing.

Mitchell

Veel voordelen

Beschrijf hier uw ervaring

geen spijt van het huren via Mali mobility duidelijk en goed uitleg gehad. scherpe prijzen en km vrij.

Antonie

AutoverhuurMABI

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer goede service en vriendelijk personeel bij deMABI vestiging inDordrecht.