Ik vind het een leuke manier om geld binnen te krijgen voor goed doel . U kunt nog beter scoren door nieuwe coupons te gebruiken die jongeren makkelijker aanspreken. Bijvoorbeeld: schaatsen,...Ik vind het een leuke manier om geld binnen te krijgen voor goed doel . U kunt nog beter scoren door nieuwe coupons te gebruiken die jongeren makkelijker aanspreken. Bijvoorbeeld: schaatsen, zwemmen, Mac donald, subway ...
Sinterklaascomité zaanstad
Een leuke manier om wat extra geld binnen te halen voor de stichting. I.p.v. van vragen om geld aan de mensen direct doe je het nu met een leuke omweg of het net een spelletje is.
Actie liep prima. Binnen een week alle boekjes vol. Zelfs nog boekjes bijbesteld welke vlot geleverd werden.
Mooie manier om geld in te zamelen voor de club. Levert veel op. Iedereen vond het ook leuk en waren enthousiast om het te doen. We gaan het zeker volgend jaar weer doen!
Bijzonder geslaagd. Voor herhaling vatbaar!
Geweldige actie die veel geld heeft opgeleverd voor de vereniging en erg makkelijk was om uit te voeren. Gaan we volgend jaar weer doen!