Vlotte levering van het artikel dat ik gevraagd had. Later ook een correcte terugkoppeling van het telefoontje over de mail waarin stond dat het proces nig niet was afgerond terwijl ik het product...Vlotte levering van het artikel dat ik gevraagd had. Later ook een correcte terugkoppeling van het telefoontje over de mail waarin stond dat het proces nig niet was afgerond terwijl ik het product afhad ontvangen.
Angelique
Al jaren gebruik ik stevia en ben er zeer tevreden over. Soms is de smaak even wennen, maar wees zuinig in het gebruik ervan. Op deze website leuke aanbiedingen en goede keus. Hopelijk...Al jaren gebruik ik stevia en ben er zeer tevreden over. Soms is de smaak even wennen, maar wees zuinig in het gebruik ervan. Op deze website leuke aanbiedingen en goede keus. Hopelijk komt van Cavalier ook de hazelnoten pasta in het assortiment. Die is heerlijk, net als hun chocolade !
Yvonne
Ik bestel al jaren via dit bedrijf. Altijd correcte service. Een keer een pakje ontvangen dat open gemaakt was en er miste een product uit. Na het opsturen van de foto van het pakket werd zonder...Ik bestel al jaren via dit bedrijf. Altijd correcte service. Een keer een pakje ontvangen dat open gemaakt was en er miste een product uit. Na het opsturen van de foto van het pakket werd zonder vragen meteen het ontbrekende product toe gestuurd. Zelfs nog met een excuusbrief erbij voor het ongemak. Goede maar ook snelle service.
Henk
Goede producten en worden volgens volgens afspraak geleverd.