Oranje Comité Westerhoven
- Verbeterpunten of tips
- -
- Sterke punten
- Snelle reactie op vragen, duidelijke uitleg en snelle levering.
- Product of service:
- Vinyl stickers Ø60mm Wit glans High Tack vinyl opdruk fc eps 3 slitten in vorm
Top
Goed ervaring, snel geholpen via mail!
Klantvriendelijk en Goede en snelle levering
Dat was goed ,goede combinatie
Goede kwaliteit en snelle levering.
Via de mail contact opgenomen, mooi resultaat voor een mooi bedrag, zijn erg vriendelijk!
Bestelling geplaatst en snelle levering.
Vriendelijk en behulpzaam
Stickerkoning levert niet alleen goede stickers, ook hun service blijft plakken! Ik belde met een spoedje voor een klein aantal stickers die ik die volgende dag al nodig had. Dat was totaal geen probleem. Ze behandelen elke opdracht even klantvriendelijk.
Blijft kleven
Fantastische service goede feedback over de voortgang van de bestelling en mooi resultaat
Goede communicatie en goed product.
Al meerdere malen naar tevredenheid stickers besteld.
Stickerkoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stickerkoning heeft de volgende resultaten bereikt:
Top
Goed ervaring, snel geholpen via mail!
Klantvriendelijk en Goede en snelle levering
Dat was goed ,goede combinatie
Goede kwaliteit en snelle levering.
Bestelling geplaatst en snelle levering.
Vriendelijk en behulpzaam
Blijft kleven
Goede communicatie en goed product.
Al meerdere malen naar tevredenheid stickers besteld.
Stickerkoning heeft de volgende resultaten bereikt: