Waterweg Wonen

Goed telefonisch advies en snelle levering

meedenken

CJO

Niet zo goed. Stickers waren op tijd klaar maar er ontbrak één letter? Hebben de sticker opnieuw moeten maken. Helaas allemaal te laat klaar voor project waarvoor bedoeld. Betere controle.

Ze zijn vriendelijk en hebben het opgelost.

Betere controle van gereed product.

Luc's Bikes

Prima bedrijf met snelle levering en goede kwaliteit produkten

snelle schakeling tussen offerte en levering

Investus management

Heeben ons vanaf dag 1 ontzettend goed geholpen met logo's en bestickering van ons nieuw product

hebben echt alles in huis van opmaak tot eindproduct

op verschillende punten zou ik wel 10 sterren willen geven maar er staan er maar 5 ....

Pictogrammen benodigd, snelle offerte en korte levertijd

Snelle reactie op vragen

Houd dit vast!

IVA Groep - Paulien Hoogendoorn

Ik werk al een aantal jaren samen met de Stickerkoning en ben erg tevreden over de service die zij geven en de producten die zij leveren.

- duidelijke communicatie via mail of telefoon
- bijna altijd snel reactie
- duidelijke overzichtelijke offertes
- duidelijk en eerlijk over levertijd

De (standaard) levertijd zou eventueel iets sneller kunnen omdat de klanten van tegenwoordig altijd haast hebben en de spullen snel nodig hebben. Maar in overleg is er vaak wel e.e.a. mogelijk.

Wendy Janssen

Leverancier van verschillende dieren artikelen (hier waak ik bordjes e.d.)

Zeer vriendelijk, zeer snelle en correcte levering en als er dan toch eens iets fout loopt, dan wordt dit onmiddellijk recht gezet.

Leveren soms te snel ;)

Jan Meijer

Korte lijnen, en een snelle service. Makkelijk aanspreekbaar wanneer nodig.

Goede prijs/kwaliteit verhouding
snel en goed
no/noncence

zie bovenstaand

nee

Studio Kees-Jan Smit BNO

Wij zijn een ontwerpbureau en bestellen al jaren etiketstickers voor diverse klanten bij Stickerkoning. Tot volle tevredenheid mag ik daar aan toevoegen, zowel wat betreft kwaliteit, prijs als... Wij zijn een ontwerpbureau en bestellen al jaren etiketstickers voor diverse klanten bij Stickerkoning. Tot volle tevredenheid mag ik daar aan toevoegen, zowel wat betreft kwaliteit, prijs als levertijd. Overleg met de medewerkers is ook altijd erg prettig, hoe fijn is het om mensen die met een 'zachte g' praten aan de telefoon te hebben!

Flexibiliteit: onlangs had één van onze medewerkers per ongeluk te grote rollen besteld. De klant kan maximaal 1.000 etiketstickers per rol verwerken met hun machine, wij hadden per ongeluk 2.000... Flexibiliteit: onlangs had één van onze medewerkers per ongeluk te grote rollen besteld. De klant kan maximaal 1.000 etiketstickers per rol verwerken met hun machine, wij hadden per ongeluk 2.000 stickers per rol besteld. De fout geeft niet, het gaat er om hoe je het oplost. Stickerkoning heeft de rollen terug genomen en opnieuw op rollen gezet, deze keer met 1.000 etiketten per rol. De klant heeft er uiteindelijk niets van gemerkt.

Geen, wij zijn tevreden.