Victor Copermans

Goede service

Goeie stickers en gemakkelijk aan te brengen.
Snelle en correcte levering.

RC

Ik raad deze website absoluut NIET aan! Ik bestelde een autosticker en ik kreeg deze aan met een drukfout in. Geen probleem, kan gebeuren. Ik stuur een mail, maar ik krijg geen reactie. Na een paar... Ik raad deze website absoluut NIET aan! Ik bestelde een autosticker en ik kreeg deze aan met een drukfout in. Geen probleem, kan gebeuren. Ik stuur een mail, maar ik krijg geen reactie. Na een paar dagen neem ik dan maar zelf contact op via whatsapp. Krijg ik droog het antwoord: 'haal met een mes de letters eraf en verwissel ze gewoon, het is heel gemakkelijk'. Dit vond ik absoluut niet kunnen en is niet de bedoeling. Ik gaf aan dat ik dit niet zou doen, ik heb betaald om een juiste sticker te krijgen dus ik wilde een nieuwe of mijn geld terug. Ik heb gewoon geen reactie meer gekregen. Ik wou dat ik de reviews eerder had gelezen, want als ik zie met hoe een air ze hier op sommige reviews ook antwoorden... Fouten maken kan gebeuren, maar zorg dan op zijn minst voor een deftige klantenservice en zet je fout recht. Klant is koning! Ik ga hier verder mee en schakel Test Aankoop in, want dit is gewoon schandalig en kan NIET. Het is omdat ik een eindoordeel moet aanduiden, want van mij kregen ze zelfs geen halve ster!

Andy Laffertu

11-9 besteld, 3-10 nog niks gekregen. Op diverse mails is slechts 1 x gereageerd. Weet nog steeds niet wanneer wel geleverd wordt

Duncan Geerts

Ze zeggen bezorgtijd 1/3 werkdagen wachten nu al 2 weken

Tony Jouck

Correct en mooi

DG

Snelle en vlotte service

Bijna 1 maand moeten wachten op de levering. Er zit wel een vakantieperiode bij maar dit werd niet vermeld op het moment van mijn bestelling. Pas later toen ik de contactgegevens zocht op de website... Bijna 1 maand moeten wachten op de levering. Er zit wel een vakantieperiode bij maar dit werd niet vermeld op het moment van mijn bestelling. Pas later toen ik de contactgegevens zocht op de website was een kleine banner zichtbaar met deze melding. Ik kreeg geen antwoord op een WhatsApp bericht en toen ik telefonisch contact opnam werd ik niet meteen beleefd behandeld. Een week later kreeg ik eindelijk een verzendbevestiging maar zelfs bij deze liep het niet vlot want de tracking link gaf een foutmelding. Dit was de eerste en meteen ook de laatste bestelling die ik bij stickers.be plaats!