Jules
- Product of service:
- Stickers
Goede service, producten en snel
Snelle afhandeling en mooie stickers!
Goede kwaliteit en betrouwbaar!
Had met spoed specifieke stickers nodig. Op de website snel en makkelijk kunnen ontwerpen en de volgende dag al geleverd. Topservice!
Perfect en ontzettend snel
Goede en snelle service alleen het product plakt niet op alle stoffen even goed.
Vriendelijk, snel, duidelijk bedrijf!
Top communicatie, perfect en uiterst netjes ingepakt en precies gekregen wat ik voor ogen had, 10/10!
Toegankelijk - Correct - Snel
Snelle en juiste levering
Alls correct en op tijd geleverd
Duidelijke website, makkelijk online ontwerpen en bestellen. Bezorgtijden zijn wat lang, maar daar kan uiteraard rekening mee worden gehouden. Op zich zijn er wel, voor extra kosten, spoedleveringen mogelijk. Dat is waarschijnlijk hun verdienmodel. Al met al voldoende keuze van sticker types en opties. De uiteindelijke kleuren van de print zijn ook precies zoals verwacht.
Kwalitatief zeer goed werk, snel geleverd!
Goede snelle service! Denkt mee en is flexibel.
StickersNow.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
StickersNow.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service, producten en snel
Snelle afhandeling en mooie stickers!
Goede kwaliteit en betrouwbaar!
Perfect en ontzettend snel
Vriendelijk, snel, duidelijk bedrijf!
Toegankelijk - Correct - Snel
Snelle en juiste levering
Alls correct en op tijd geleverd
Kwalitatief zeer goed werk, snel geleverd!
Goede snelle service! Denkt mee en is flexibel.
StickersNow.com heeft de volgende resultaten bereikt: