9.6/10

Jorn

Paar jaar geleden al stickers besteld, toen super geholpen met het plaatje op kwaliteit te krijgen. Dat samen met goede kwaliteit stickers heeft mij doen terug komen. Bestellen is alleen maar... Paar jaar geleden al stickers besteld, toen super geholpen met het plaatje op kwaliteit te krijgen. Dat samen met goede kwaliteit stickers heeft mij doen terug komen. Bestellen is alleen maar gemakkelijker gemaakt. En nogsteeds goede kwaliteit stickers. Aanrader!

Bestel gemak
Snelheid van persoonlijke reactie
kwaliteit stickers

betere uitleg van verschillende sticker opties met focus op verschillen.

Reactie Stickerwinkel.com:

Heel erg bedankt voor je leuke feedback! Super te horen dat de service weer naar wens is geweest :)
Uiteraard staan wij in de toekomst weer graag voor jullie klaar!

Claude de Cuba

Sticker laten printen, gele kleur is VER, ECHT VER van wat het moet zijn. Ik zou niet hier meer mijn stickers laten printen.

snel

wel goeie kleuren printen

Reactie Stickerwinkel.com:

Wat vervelend om te horen dat de stickers niet naar wens zijn. Ik begreep dat mijn collega contact met je heeft opgenomen, helaas hebben wij tot op heden nog niks gehoord. Graag kijken wij naar een... Wat vervelend om te horen dat de stickers niet naar wens zijn. Ik begreep dat mijn collega contact met je heeft opgenomen, helaas hebben wij tot op heden nog niks gehoord. Graag kijken wij naar een passende oplossing!

Ferry

Absolute aanrader!!! Makkelijk te regelen en goeie kwaliteit!!

Het gemak om je eigen stickers te maken!

Reactie Stickerwinkel.com:

Heel erg bedankt voor je leuke feedback!
Uiteraard helpen wij je in de toekomst graag weer verder. :)

Stolk Transmission Services bv

Eerste ervaring met Stickerwinkeĺ.
Snel en goed.

kwaliteit

Bedankt voor je feedback!
Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest, in de toekomst staan we weer graag voor jullie klaar :)

Saxion Parttime School - Agnes Homan

Wij hebben ons module-aanbod van de Saxion Parttime School d.m.v. stickertjes op LEGO-steentjes geplakt. Op deze manier kunnen wij geïnteresseerden heel gemakkelijk laten zien hoe een opleiding is... Wij hebben ons module-aanbod van de Saxion Parttime School d.m.v. stickertjes op LEGO-steentjes geplakt. Op deze manier kunnen wij geïnteresseerden heel gemakkelijk laten zien hoe een opleiding is opgebouwd. De stickertjes passen echt precies op de steentjes en het ziet er daardoor heel professioneel uit. Ik ben tevreden over de communicatie met de stickerwinkel en ook over het resultaat en zou ze zeker aanbevelen.

De mogelijkheden zijn legio bij Stickerwinkel.com

Meerdere medewerkers zijn met dezelfde opdracht bezig, wat soms iets verwarring schept.

Reactie Stickerwinkel.com:

Heel erg bedankt voor je feedback.
Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest en dat de stickers naar wens zijn!
Ook bedankt voor de verbeterpunten, dit nemen we mee :)

Kaaspaleis de Mare

Prima stickers maar de leveringstermijn was erg lang! Ook bij een nabestelling te lang moeten wachten.

Assortiment

Leverings snelheid

Reactie Stickerwinkel.com:

Bedankt voor je feedback! Fijn dat de stickers naar wens zijn.
Vervelend dat je de levertijd als lang hebt ervaren.
Wist je dat er opties zijn tot spoedleveringen? Ook denken wij altijd...
Bedankt voor je feedback! Fijn dat de stickers naar wens zijn.
Vervelend dat je de levertijd als lang hebt ervaren.
Wist je dat er opties zijn tot spoedleveringen? Ook denken wij altijd graag mee :)
Voor een volgende keer mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Curuscentrum Peter Romp

Snel en keurig

Snel, net al mijn eerste bestelling

Geen, ga zo door

Bedankt voor je feedback!
Fijn dat je tevreden bent met de levering :)

Stichting Santa’s Bikers & Trikers NL

Top zaak. Levert uitstekende materialen voor een scherpe prijs. Eenvoudige communicatie en denken ook mee over opmaak en ontwerp.

In alle opzichten top

Reactie Stickerwinkel.com:

Heel erg bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest.
In de toekomst staan we weer graag voor jullie klaar!

HD Projectrealisatie B.V.

Goede service en snelle levering

Goed service

Bedankt voor je feedback!
We staan in de toekomst weer graag voor jullie klaar :)

Kavides

Prima kwaliteit prima prijs en snel klaar

prijs

Bedankt voor je feedback!
We staan in de toekomst weer graag voor jullie klaar :)