9.6 /10

checkbox100% beveelt Stijl Uitvaartplanners aan!

Nico van Rijswijk

prettig en behulpzaam

Ingrid Westdorp

Super

Fred Schröder

Voor de 2e keer heeft Dennis ons begeleid bij het verzorgen van een uitvaart en ik kan niet anders zeggen dat dit een zeer kundig persoon is.

Ruth

Mooi bedrijf, lieve medewerkers

Esther Slootweg

Fantastische begeleiding nu en ook 12 jaar geleden. Dennis heeft ons begeleid bij de uitvaart van onze vader 12 jaar gelden en nu weer bij onze moeder.

Clyon en Mandy

Na het overlijden van mijn broer/vader heb ik Stijl Uitvaartplanners meegemaakt als zeer prettig, respectvol en heel professioneel. Met name Dennis Friperson heeft voor ons heel veel uit handen genomen op een heel waardige manier en respect. Hij luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en weet zich als geen ander te verplaatsen. Probeert alles te regelen zoals de nabestaanden het willen, daardoor wordt het verlies een stuk draaglijker. Mijn broer/vader uitvaart kijk ik met veel voldoening op terug. We zijn en blijven Dennis en zijn team ten alle tijden dankbaar voor hun hulp. Clyon en Mandy

Lilian-Reid

Wij hebben Stijl Uitvaartplanners, .met aan het hoofd Dennis Friperson als professioneel, integer en zeer behulpzaam ervaren. Top kwaliteit wat de heer Dennis heeft geleverd. Hij is een heel erg vriendelijk betrokken persoon .Hij helpt en denkt mee en hij heeft een positieve energie. Hij heeft een mooie uitvaart georganiseerd en de laatste eer bewezen aan onze broer. Dank u wel daarvoor heer Friperson. Namens de familie Reid

Inge kaart /namens erven mevrouw van Slooten

Waarschijnlijk heb ik iets fout gedaan : de reactie hieronder is uiteraard niet geschreven door Cheryl maar door Inge Kaart namens onze hele familie.

Cheryl van Stijl

Wij zijn Cheryl ontzettend dankbaar, dat zij ons gesteund en begeleid heeft bij de uitvaart van onze moeder/schoonmoeder en Oma. Ik kon net zoveel vragen stellen, als ik wilde , ook 's avonds laat! Ze was zo lief en bezorgd voor ons. Mooie mails, lieve woorden. Daardoor was het mooi en goed! Dank namens ons allen.

V Vugt

Uitstekend geregeld

Désirée Kubbinga

Erg fijn. Heb samen met Cheryl een prachtige uitvaart voor m’n moeder mogen doen. Een hele mooie en dierbare herinnering voor altijd voor Mam.

Danny

Zeer vriendelijke en betrokken personen die een mooie uitvaart hebben georganiseerd en de laatste eer bewezen

Inge Groenewegen

Grandioos. Cheryl is een houvast voor ons geweest in deze moeilijke dagen. Zij heeft veel voor ons uit handen genomen en al apte ik haar s'avonds laat nam zij alsnog alle tijd voor ons. Wat een lieve dame met haar hart op de juiste plaats. Ik zal cherryl bij iedereen aanbevelen.

Nancy Kammeron

Ons super geholpen!! En er werd ook contact opgenomen om te kijken hoe het gaat en updates

Romano

Echt top kwaliteit ze helpen en denken mee en een hele positieve energie

Stijl Uitvaartplanners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stijl Uitvaartplanners heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 17 september 2020

Stijl Uitvaartplanners

Stijl Uitvaartplanners; eerlijk & helder Persoonlijk, zorgzaam en compleet Bij ons krijgt u een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan een passend afscheid. Persoonlijke aandacht en zorg voor de overledene en de nabestaanden staan bij ons hoog in het vaandel. Ons ervaren team van uitvaartverzorgers staan voor u klaar en helpen bij alles wat op u afkomt.

Haagweg 149

2281AH Rijswijk