A. Coaching
- Info over verloop order
- 1
- Verbeterpunten of tips
- Bied geen producten aan die je niet kunt leveren
- Sterke punten
- Geen
99% beveelt Stoepbordenwebshop.nl aan!
Zeer slechte service en communicatie
Prima inlegvellen voor een prima prijs.
Goed, snel geleverd.
Prima Service
Altijd snel uitgeleverd en correct geholpen
Zeer prettig
goed en snel
Mijn eerste aankoop bij stoepbordenwebschop .Blijft altijd even spannend hoe het verloopt een aankoop doen online.Maar niks op aan te merken. Gewoon super, scherpe prijs en snelle levering.Gewoon top!
Uitstekend
Ik werd gebeld dat het stopbord wat ik besteld had niet leverbaar was. Kan gebeuren, ik stel de vraag of het plastic vellen wel verstuurd kon worden.. tot op heden niks gezien
goed
Prima product met een supersnelle levering
snelle levering, goed verpakt.
Prima ervaring! Inlegvellen voor een Stoep bord besteld.. goedkoop, gratis verzending en vooral op je snel en een goed product!
prima site, goede service
Stoepbordenwebshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stoepbordenwebshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Stoepbordenwebshop.nl
Ambachtsweg 6
2641 KS Pijnacker
Zeer slechte service en communicatie
Prima inlegvellen voor een prima prijs.
Goed, snel geleverd.
Prima Service
Altijd snel uitgeleverd en correct geholpen
Zeer prettig
goed en snel
Uitstekend
goed
Prima product met een supersnelle levering
snelle levering, goed verpakt.
prima site, goede service
Stoepbordenwebshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: