Jan van Woerkom
Online besteld en een week later op de markt opgehaald, prima service en goed materiaal
- Sterke punten
- Snel en vriendelijk
- Product of service:
- Heavy duty skai zwart
Ik had de goedkoopste achterstof gekocht.. maar ik moet wel zeggen het is ook wel echt goedkoop zoals het eruit ziet, er zitten al gaten in en het is niet netjes afgewerkt dus je mis stof als omdat een deel al aan het rafelen is.
Na ontvangen staaltje stof, direct besteld en snel geleverd Ondanks de melding dat ze op vakantie waren , toch geleverd!
Heldere communicatie over levertijden, prima webwinkel, goede prijs- kwaliteit verhouding, ruim assortiment.
Positief
Geleverd volgens afspraak
prima
Snel
Stof besteld omdat ik op FB een shop tegoed had gewonnen. Kiezen welke stof ik ging bestellen was lastig, want er staat zoveel leuke stof op de site :)
Goed en vriendelijk geholpen!
Nu voor de 2e keer stof besteld. En weer supersnel bezorgd.
Snel geleverd en prima kwaliteit
Snelle levering en niet duur
Zeer goed
Prettig was om de stof per meter te kunnen kopen.
Stofnodig.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stofnodig.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Positief
Geleverd volgens afspraak
prima
Snel
Goed en vriendelijk geholpen!
Nu voor de 2e keer stof besteld. En weer supersnel bezorgd.
Snel geleverd en prima kwaliteit
Snelle levering en niet duur
Zeer goed
Prettig was om de stof per meter te kunnen kopen.
Stofnodig.nl heeft de volgende resultaten bereikt: