David

Bij stof wat niet meer op voorraad was gelijk een belletje met een alternatief

Mieke van der Blom

Super goede service

Kwaliteit

Moypie

Stof uitgezocht op de website, overzichtelijk en met maten en al gemeld. Kreeg zelf teveel aan verzendkosten terug gestort.

Goede service, snelle verzending.

Vince

Ik heb hier nu 2 keer besteld, wat een topbedrijf. Zodra je je order plaatst wordt hij vrijwel meteen in behandeling genomen en de volgende dag wordt het bezorgd. 1 keer contact gehad, de... Ik heb hier nu 2 keer besteld, wat een topbedrijf. Zodra je je order plaatst wordt hij vrijwel meteen in behandeling genomen en de volgende dag wordt het bezorgd. 1 keer contact gehad, de communicatie was prettig en straight to the point. Net als de website. Over de prijs-kwaliteit van de stof ben ik zeker te spreken, 100% verduisterend is ook echt 100% verduisterend en het kost bijna niets.

Snelle levertijd, goede communicatie, goedwerkende website

ank van der wal

Gisteren besteld en vandaag al in huis !
Prettig telefonisch te woord gestaan ! Prima kwaliteit !

Het was al verstuurd voordat ik mijn betaling had gedaan ( wat niet meteen lukte !) vertouwen !

ank van der wal

Prettig telefonisch contact

mooie stof en snelle levering . ik had zelfs nog niet eens geld overgemaakt .

C.m. van Laar

Zeer tevreden

Mooie stof, niet duur en snelle levering ondanks de kerst drukte

Antje

Super!

Goede kwaliteit en prijs en snelle levering

Nelleke de Vries

De stoffen zien eruit zoals ik me voorgesteld had. De levering was goed en snel (ondanks de drukte bij de postbedrijven).
Nog even een tip: iets grotere foto's en meerdere foto's per stof zou...
Nog even een tip: iets grotere foto's en meerdere foto's per stof zou fijn zijn om nog beter te kunnen zien wat je koopt.

snelle levering, goede kwaliteit stoffen.

Charlotte

Super!

zeer snelle levering, mooie stof