Judith van Mansom

Kirbyzakken besteld. Makkelijke website. Prima verlopen.

Brigitte Huisman

Makkelijk te bestellen en goede producten

Herman Evers

Prima ervaring

J Pruissen

Ik heb nog niks ontvangen dus kan niet oordelen

Miranda Jansen

Duurt lang voor dat je antwoord krijgt op je mail. De eerste keer is het vlot, de 2e keer hoor je niets ter bevestiging.

Reactie Stofzuigeronline:

Dank voor uw reactie. U zegt het zelf al; 2e keer hoor je niets. Dat klopt, want uit mijn onderzoek blijkt dat we ook maar één keer contact hebben gehad. Meer contact was niet nodig en heeft u ook... Dank voor uw reactie. U zegt het zelf al; 2e keer hoor je niets. Dat klopt, want uit mijn onderzoek blijkt dat we ook maar één keer contact hebben gehad. Meer contact was niet nodig en heeft u ook niet om gevraagd. Wij kregen van u netjes een email waarin u aangaf een verlengbuis terug te zullen sturen omdat de door uw bestelde buis niet de juiste lengte had. Hierop hebben wij geantwoord dat er maar 1 lengte bestaat. Uw antwoord hierop was; "En toch is het de verkeerde verlengbuis, ik ga er vanuit dat u mijn geld terugstort. Dat is wat we dus ook gaan doen zodra de buis weer bij ons binnen is. Daarom begrijp ik niet helemaal waarom u direct een slechte beoordeling schrijft. Mvrgr Stofzuigeronline