Annemie Van Dessel
De eerste maal dat we via uw bedrijf een bestelling hebben geplaatst. Wat ons betreft was dit volledig in orde.
26-12-2024 een set van 2 Kirby aandrijfriemen besteld en betaald. 31-12-2024 geïnformeerd naar moment van levering. Tot op heden niets vernomen van dit bedrijf. 03-01-2025 werden de aandrijfriemen eindelijk geleverd.
Website geopend, product dat ik wilde hebben snel gevonden. Bestelling geplaatst. Deze was keurig verpakt volgende dag in huis.
Alles is mooi geordend en duidelijk uitgelegd .
Prettig
Uitstekend
Kirbyzakken besteld. Makkelijke website. Prima verlopen.
makkelijk te bestellen en goede producten
Prima ervaring
Matig
Goede service.
Ik heb nog niks ontvangen dus kan niet oordelen
duurt lang voor dat je antwoord krijgt op je mail. De eerste keer is het vlot, de 2e keer hoor je niets ter bevestiging.
Uitstekend
Stofzuigeronline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stofzuigeronline heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles is mooi geordend en duidelijk uitgelegd .
Prettig
Uitstekend
Kirbyzakken besteld. Makkelijke website. Prima verlopen.
makkelijk te bestellen en goede producten
Prima ervaring