8.9 /10

checkbox99% beveelt Stofzuigeronline aan!

Annemie Van Dessel

De eerste maal dat we via uw bedrijf een bestelling hebben geplaatst. Wat ons betreft was dit volledig in orde.

AR

SterSterSterSterLege ster

26-12-2024 een set van 2 Kirby aandrijfriemen besteld en betaald. 31-12-2024 geïnformeerd naar moment van levering. Tot op heden niets vernomen van dit bedrijf. 03-01-2025 werden de aandrijfriemen eindelijk geleverd.

Antwoord Stofzuigeronline

Bedankt voor uw recensie. Uw bestelling is direct, op vrijdag ná de kerstdagen verzonden. Donderdag 2e kerstdag waren we namelijk gesloten. Dinsdag 31 december heeft u ons om 11.40 uur gemaild. Vanwege oudjaars dag waren we beperkt bereikbaar en hebben niet alle e-mails kunnen beantwoorden. Excuses daarvoor. Uiteraard waren we op nieuwjaarsdag ook gesloten. De post doet er rond deze periode ook altijd langer over dan normaal. Vertrouwende op uw begrip in de toekomst als u rond Kerst en oud & nieuw een bestelling doet. Het klopt overigens niet dat u niets van ons heeft vernomen. U had namelijk op 1 januari een recensie geplaatst met 1 ster. Ik heb naar aanleiding daarvan op 3 januari contact met u gehad en u heeft uw recensie daarop aangepast naar 4 sterren. U had inmiddels uw bestelling ook al ontvangen.

Erik Polderman

Website geopend, product dat ik wilde hebben snel gevonden. Bestelling geplaatst. Deze was keurig verpakt volgende dag in huis.

Erwin Janssens

Alles is mooi geordend en duidelijk uitgelegd .

W Rietveld

Prettig

Nel Balla

Rob Smit

Judith van Mansom

SterSterSterSterLege ster

Kirbyzakken besteld. Makkelijke website. Prima verlopen.

Brigitte Huisman

J Pruissen

Ik heb nog niks ontvangen dus kan niet oordelen

Miranda Jansen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

duurt lang voor dat je antwoord krijgt op je mail. De eerste keer is het vlot, de 2e keer hoor je niets ter bevestiging.

Antwoord Stofzuigeronline

Dank voor uw reactie. U zegt het zelf al; 2e keer hoor je niets. Dat klopt, want uit mijn onderzoek blijkt dat we ook maar één keer contact hebben gehad. Meer contact was niet nodig en heeft u ook niet om gevraagd. Wij kregen van u netjes een email waarin u aangaf een verlengbuis terug te zullen sturen omdat de door uw bestelde buis niet de juiste lengte had. Hierop hebben wij geantwoord dat er maar 1 lengte bestaat. Uw antwoord hierop was; "En toch is het de verkeerde verlengbuis, ik ga er vanuit dat u mijn geld terugstort. Dat is wat we dus ook gaan doen zodra de buis weer bij ons binnen is. Daarom begrijp ik niet helemaal waarom u direct een slechte beoordeling schrijft. Mvrgr Stofzuigeronline

Theo Hof

Uitstekend

Stofzuigeronline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stofzuigeronline heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juni 2014

Stofzuigeronline

StofzuigerOnline is dé totaal leverancier voor al uw Kirby stofzuiger benodigdheden. Koop snel en makkelijk online en ontvang snel uw bestelling in huis. StofzuigerOnline is hét Kirby stofzuiger service center van Nederland en België. Uw adres voor Kirby Stofzuigers, Stofzuigerzakken, Onderdelen & Service. Ook voor Kirby onderhoud en reparatie.

Annemie Van Dessel

AR

Erik Polderman

Erwin Janssens

Alles is mooi geordend en duidelijk uitgelegd .

W Rietveld

Prettig

Nel Balla

Rob Smit

Judith van Mansom

SterSterSterSterLege ster

Kirbyzakken besteld. Makkelijke website. Prima verlopen.

Brigitte Huisman

makkelijk te bestellen en goede producten