T. V.
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- Goed
- Bestelgemak
- 4.5
- Eindoordeel
- 5
98% beveelt Stofzuigerzakkenexpert.nl aan!
Uit de kunst
Goed snelle service
Uitstekende service na niet geleverd artikel
Bestelling terug gestuurd om daarna geld niet terug te krijgen. Na meerdere keren mailen blijven ze aangeven niks te hebben ontvangen. Lekker makkelijk Dus tip van mij, stuur aangetekend retour !
makkelijk bestellen via website
Uitstekende service. Een schroefbus voor de stofzuiger besteld. Was supersnel geleverd. Kortom, ben zeer tevreden.
Top
Snel ontvangen stofzuigerzakken Nog even gebeld voordat ik bestelling plaatste en heel vriendelijk te woord gestaan zonder lange keuzemenu s Bestelling ging zeer soepel goed lezen welk artikel en merk je hebt v stofzuiger En op vrijdag besteld en op dinsdag vanwege Paasmaandag keurig door GLS afgeleverd volgens tijdstip v track and trace Ze zijn goedkoop en goede kwaliteit
Belabberde kwaliteit, slechte informatie en slechte service: filters passen niet in de stofzuiger waar ze voor verkocht worden
Zeer goed en betrouwbaar.
Uitgebreid assortiment en een snelle levering. En last but not least Een uitstekende klantenservice. Dieta bedankt voor wat je hebt gedaan. Helemaal top.
Prima service. We waren het afdekplaatje van ons kralengordijn kwijtgeraakt en we kregen direct een nieuwe opgestuurd. De kwaliteit van het product is ook heel goed.
Alles ging volgens planning
Afhandeling van retouren is ondermaats. Ik wacht nu al meer dan 40 dagen op mijn geld: de wet schrijft een maximum van 14 dagen voor. Aandacht voor privacy is zwaar ondermaats, ik denk niet dat ze de AVG ook maar doorgebladerd hebben.
Stofzuigerzakkenexpert.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stofzuigerzakkenexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed snelle service
Uitstekende service na niet geleverd artikel
makkelijk bestellen via website
Top
Zeer goed en betrouwbaar.
Alles ging volgens planning
Stofzuigerzakkenexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt: