Brouwer

Prima geregeld, snel en goed

Hartelijk dank!

De eerste keer dat ik hiervan gebruik maak. Ik wist niet zeker of ik de juiste stofzuigerzakken had besteld omdat het typenummer er niet bij stond. Gebeld met klantenservice en zeer vriendelijk... De eerste keer dat ik hiervan gebruik maak. Ik wist niet zeker of ik de juiste stofzuigerzakken had besteld omdat het typenummer er niet bij stond. Gebeld met klantenservice en zeer vriendelijk verder geholpen. Als de zakken niet goed zouden zijn, dan mocht ik ze geopend zijnde terugsturen.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie. Als u er niet uitkomt dan kunt u bij ons terecht met uw vragen. Wij helpen u graag. Vragen kan via telefoon, whatsapp of email.

Duidelijke website en zeer snelle levering.

Alles was naar wens.

Kan ik zo even niet bedenken

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Super. Wat een mooie beoordeling. Bedankt!

Snel en goedkoop en goede kwaliteit producten. Makkelijk te vinden.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank. We doen er alles aan om het zoeken zo eenvoudig mogelijk te maken.

Aangename ervaring

Bedankt

Wim

Eerste levering van huismerkzakken waren van prima kwaliteit. Tweede levering leverde problemen op, de hele stofzuiger zat vol stof. Een paar keer schoongemaakt maar het probleem kwan iedere keer... Eerste levering van huismerkzakken waren van prima kwaliteit. Tweede levering leverde problemen op, de hele stofzuiger zat vol stof. Een paar keer schoongemaakt maar het probleem kwan iedere keer terug. Blijkt dat de de manchette van de stofzuigerzak van papier is en daardoor niet goed afsluit. Bij de eerste levering was deze van rubber. Ik heb dit teruggekoppeld en er zou contact opgenomen worden met de fabrikant. Na een paar weken niks gehoord te hebben weer een mailtje gestuurd hoe het er mee zat en tevens medegedeeld dat ik niet met de fabrikant zaken doe maar met destofzuigerzakkenexpert en dat zij dan ook degene zijn die moeten zorgen voor een vervangend product of het aankoopbedrag moeten retourneren. Niets meer van hun gehoord. Het gaat welliswaar niet om een groot bedrag maar toch....

Levering e.d gaat prima.

Schuif een klacht niet door naar de fabrikant, de consument doet met u zaken. Het gedeelte met de fabrikant hoeft een klant niet te weten. Verzuim niet te reageren, dat is altijd slecht.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Omdat u aangeeft dat de eerste stofzuigerzakken die u besteld had geen problemen gaven en de laatst ontvangen zakken wel, moest ik aan de fabrikant vragen of er iets veranderd was aan de zakken. Er... Omdat u aangeeft dat de eerste stofzuigerzakken die u besteld had geen problemen gaven en de laatst ontvangen zakken wel, moest ik aan de fabrikant vragen of er iets veranderd was aan de zakken. Er blijkt niets veranderd aan de zakken.
Mogelijk is er een andere oorzaak maar dat is moeilijk te beoordelen als u niet alle opgevraagde informatie geeft.
Maar omdat we u tegemoet willen komen zullen we stofzuigerzakken van een duurdere kwaliteit opsturen. We hebben u gevraagd of u wilt laten weten of deze zakken het gewenste resultaat geven.
Gaat bij deze zakken het stof er ook naast dan kan er een ander defect zijn aan uw stofzuiger en raden we u aan om de stofzuiger na te laten kijken.

Super

snel en volgens afspraak

nee

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling.

S. Maas

Stofzuiger mond besteld.

No nonsens maar prima kwaliteit!

Vond het een beetje bijzonder om mijn pakketje in een Haribo doosje te ontvangen

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie. We versturen onze artikelen niet in nieuwe doosjes maar in gebruikte dozen. Dit spaart het milieu en is voordeliger zodat wij onze stofzuigerartikelen goedkoop kunnen... Hartelijk dank voor uw reactie. We versturen onze artikelen niet in nieuwe doosjes maar in gebruikte dozen. Dit spaart het milieu en is voordeliger zodat wij onze stofzuigerartikelen goedkoop kunnen blijven aanbieden.

Bedankt

Snel

alles goed

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Heel fijn om te zien dat u tevreden bent! Dank u wel.