Uitstekend omdat ze de zakken hebben die ik nergens anders kon vinden. En wat een vakkennis. Ze hebben echt verstand van de producten die ze verkopen

vakkennis, vriendelijkheid, groot assortiment

ik heb geen verbeterpunten maar ga vooral zo door

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

We vinden het ontzettend leuk als we onze klanten door onze jarenlange ervaring goed kunnen helpen, niet alleen met de juiste stofzuigerzakken maar ook met bijpassende onderdelen. Hartelijk dank... We vinden het ontzettend leuk als we onze klanten door onze jarenlange ervaring goed kunnen helpen, niet alleen met de juiste stofzuigerzakken maar ook met bijpassende onderdelen. Hartelijk dank voor uw mooie lovende reactie.

Janna de Kam

Duidelijke site, vlotte afhandeling, tevreden klant!!

Correcte service

Alle prima

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Wauw, wat een mooie beoordeling heeft u ons gegeven. Hartelijk bedankt!

Goede en snelle levering

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank dat u even de tijd wilde nemen om ons zo'n mooie beoordeling te geven.

Anneke Fransen

Super bedrijf met klantvriendelijke medewerkers.

Ik werd netjes opgebeld dat ik vergeten was om mijn huisnummer toe te voegen.

Geen super klantvriendelijke mensen.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. We kijken alle bestellingen na en wanneer we denken dat er iets niet klopt of iemand is iets vergeten in te vullen dan vragen we dit na.

Denoo Joris

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Goede ervaring en een snelle correcte levering.

Snelle levering, verzorgde verpakking.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het is fijn dat u de eerste bestelling als prettig heeft ervaren en we hopen u nog vaker te mogen helpen aan stofzuigerartikelen in de toekomst.

Super en snelle levering

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw mooie review. We kunnen bijna alles de volgende werkdag leveren en we vinden het fijn dat dat gewaardeerd wordt.

Zeer prettig en een snelle levering

Snelle levering, leuke actie.

Geen verbeterpunten

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Wat fijn om zo'n mooie beoordeling te mogen ontvangen. Dank u wel!

petra

Duidelijke omschrijvingen op de website

snelheid en uitleg producten

nee

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We proberen onze producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven zodat men weet wat men van een artikel kan verwachten.

Kees van der Werf

Zeer goede ervaring

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Bedankt dat u uw bestelling bij ons als zeer goed heeft ervaren. Daar doen we dagelijks ons uiterste best voor en het is fijn dat dat gewaardeerd wordt!

Dank u wel